Stars

Tom Hanks prodaje svoju peglicu na aukciji, bit će to najskuplje plaćen Fiat 126p na svijetu

  • Tom Hanks je na aukciji oglasio automobil iz 1974., Fiat 126p popularno zvan peglica
  • Glumac će dobiveni novac donirati za financiranje kampanje humanitarne kampanje Hidden Heroes
  • Trenutačna ponuda je 57.000 dolara, što je vjerojatno više nego što je itko ikad platio za Fiat 126p

Glumac Tom Hanks još jednom je pokazao da je jedan od najhumanijih glumaca Hollywooda. Ne samo da je njegova dobrota učinila da mu je Poljska poklonila jedan od najslađih europskih automobila koji je ikada došao iz dizajnerske kuće Stellantis, već ga Hanks prodaje na aukciji - u ime dobrotvornih djela. Riječ je Fiatu 126p, poljskoj verziji Fiata 126, popularne - peglice.

Možda vas zanima Žena u Srbiji postala hit na internetu: Pauk joj odnio auto, a ona po njega došla u ogrtaču i s čašom vina u ruci Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: bringatrailer.com bringatrailer.com Tom Hanks prodaje svoju Peglicu na aukciji

Kada je Poljakinja vidjela selfije koje je Tom Hanks objavljivao s Fiatima 126p u Budimpešti, u kojoj je tada radio, odlučila mu je pokloniti jedan, a njezini sugrađani iz poljskog grada Bielsko-Biała također su se uključili kako bi se to ostvarilo. Tako je glumac za rođendan postao vlasnikom jednog restauriranog primjerka vozila iz 1974. Kada mu je Monika Jaskolska poklonila automobil, Hanks nije skrivao svoju sreću, čak je donirao novac bolnici u kojoj je Jaskolska radila. 

Znale smo! Istraživanje je pokazalo da žene bolje voze automobil od muškaraca!

 | Autor: bringatrailer.com bringatrailer.com Tom Hanks prodaje svoju Peglicu na aukciji

Mali automobil ima pravokutna prednja svjetla s crnim kućištem, kromirane odbojnike, retrovizor na strani vozača kao i ventilacijske otvore na stražnjoj četvrtini ploče. Svjetla za slučaj nužde i žmigavci su također funkcionalni. Ono što ovaj automobil čini posebnim je oznaka "Bielsko-Biała za Tom Hanksa".

Ovaj prilično poseban Fiat 126p je na prodaju, a nudi ga prodavač u Kaliforniji u ime stvarnog vlasnika, Toma Hanksa. Sretni kupac će dobiti auto s vozačkim rukavicama i nedavnim servisnim dosjeima. Puni iznos od prodaje ići će za Zakladu Elizabeth Dole i njenu kampanju Hidden Heroes, neprofitnu organizaciju kojom  predsjedava Tom Hanks. Oraganizacija pruža resurse i podršku vojnim skrbnicima - supružnicima, roditeljima i drugim bliskim osobama koje se brinu za ranjene pripadnike vojske ili veterane kod kuće.

Oglas - poklanjam auto Možda vas zanima Oglas koji je oduševio ljude: "Pokojna baka htjela bi da poklonimo ovaj automobil" Rubrika Life&style Life&style

Trenutna ponuda na aukciji iznosi 57.000 dolara (oko 400.000 kuna), što je vjerojatno više nego što je itko ikada platio za Fiat 126p. Za one koji su zainteresirani za posjedovanje cool djelića automobilske povijesti, s vezom sa slavnim osobama, ovo je izvrsna prilika. 

Photo: bringatrailer.com

Komentari 0