Life&style
Oglas - poklanjam auto

Oglas koji je oduševio ljude: "Pokojna baka htjela bi da poklonimo ovaj automobil"

  • Oglas koji je podijelio jedan Karlovčanin na svome Facebook profilu oduševio je mnoge, izazavši brojne reakcije
  • Poštujući želju pokojne bake, unuk je objavio kako poklanja njen automobil
  • Volio bi da automobil poklone nekome s potresom pogođenog područja

Prije nekoliko dana na svome Facebooku profilu jedan je Karlovčanin podijelio oglas koji se brzo počeo dijeliti, a trenutno ima preko 4.000 komentara. Oglas započinje sa: "POKLANJAM... Škoda Fabia, 2006 god./141900km, registrirana do 01/2023., garažiran autić, 100% ispravan. Prvi vlasnik, klima, zimske gume(+ ljetni komplet). Bez troškova prijepisa."

Iako bi već sama ovakva objava izazvala veliku pažnju i interes, ono radi čega je dobila ovoliko reakcija, podjela i pohvala slijedi u nastavku objave.

Bruno Šimleša: Ove stvari svi mogu napraviti, a mnogo će pomoći pogođenima u potresu!

"Moja pokojna baka je vozila ovaj njen MERCEDES i bila bi sretna kada bi nekome pomogli na ovaj način. Molim da mi se jave u inbox samo oni kojima stvarno treba auto (preprodavači,muljatori i ostali neka me zaobiđu u širokom krugu!!) Preferiram da to bude osoba ili obitelj s potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije ili bilo tko tko mora svakodnevno doktoru ili skrb."

Objava u trenutku pisanja ima 4.300 reakcija, gotovo 1.000 komentara i 1.500 podjela. 

Gajnice Možda vas zanima Oglas za stan koji se prodaje u zagrebačkim Gajnicama nas je stvarno nasmijao Rubrika Život Život

"Svaka vam čast, nije sve u novcima", "Hvala, predivno, potrebno", "Eto, ovakve stvari vraćaju vjeru u ljude. Bravo." samo su neki od komentara pohvale i podrške na objavi. No, kao i svaki lijepi i hvalevrijedni čin koji oduševi mnoge, tako je i ovaj nekako uspio naići na nekoliko negativnih komentara, koliko god se čini nemogućim da netko može na ovakvo nešto reći bilo što osim "hvala" ili "bravo".  Međutim, čini se kako će uvijek postojati oni koji dobro djelo, ukoliko je javno, vide samo kao priliku za samopromocijom. Takvima samo možemo reći - kud sreće da se svi ovako "promovirali".

 

 

Photo: Oglas - Daniel Buneta

Komentari 0