Stars

Svi hvale novi izgled Hane Rodić, ali primijetili su znakove zbog kojih misle da je prekinula s Goranom

  • Hana Rodić nedavno je promijenila boju kose, a sada je njezini pratitelji imaju priliku obasuti komplimentima
  • Većina smatra kako Hana izgleda bolje kao brineta, ali nije samo njezina kosa privukla pažnju
  • Neki su primijetili da je Goran Jurenec više ne prati na Instagramu, a  uočili su i druge znakove koji bi mogli ukazivati da poznati par nije skupa

Hana Rodić puno ulaže u svoj izgled, a na njemu joj nerijetko komplementiraju njezini pratitelji. Zvijezda showa ‘Gospodin savršeni’ u kojem je osvojila Gorana Jureneca, tako se u studenome pohvalila novom bojom kose. ‘’ Više nisam blonde. Sad sam smeđa", napisala je tada Hana te stavila emoji koji pokazuje kako baš i nije oduševljena. No, izgleda kako joj smeđa boja kose prirasla srcu, a u najnovijoj objavi na Instagramu u javnim komentarima svoje mišljenje su sada mogli izraziti i njezini pratitelji. 

Možda vas zanima Hana Rodić oduševila atraktivnim jesenskim outfitom: ''Gledam na koju mi princezu iz slikovnica sličiš'' Rubrika Stars Stars

‘’Prošlost me ne zanima, osim kao put u budućnost’’, citrala je uz fotografiju Giannija Versacea. 

Većini je novi izgled natjecateljice ‘’Zadruge’’ pun pogodak. 

‘’Posebno lijepa’’, Divna’’, ‘’Barbie’’, ‘’Hvala Bogu da si skužila da kao tamnija posebna i ekstra’’, ‘’Kosa ti je vrh’’, ‘’Boja kosa ti je top’’, ‘’Defiinitivno ti bolje stoji ova kosa’’, ‘’Sviđa mi se tamnija boja kose, prirodnija je i više ti’’, ‘’Kosa ti je savršena i ova boja ti svršeno stoji’’, samo su neki od komentara. 

Možda vas zanima Hana Rodić pokazala nove usne: Ovaj put sam jako, jako zadovoljna! Rubrika Stars Stars

Ipak, bilo je i onih koji žale za blond lookom Zagrepčanke.

‘’Najljepša 'Zadrugarka' do sada, samo ti svjetlija kosa puno bolje stoji’’, bio je tek rijedak komentar. 

No, jedna od  Haninih pratiteljica primijetila je kako ju Goran Jurinec više ne prati na Instagramu, a napomenula je kako Hana odavno nije objavila fotografiju sa svojim dečkom. ‘’Jeste li skupa dalje ti i Gogi’’, upitala je pratiteljica, ali Hana joj nije odgovorila. 

Podsjetimo, u listopadu Hana je najavila kako se dečkom Goranom Jurenecom seli u London

'‘Baš se veselim da vidjeti se s dragim. To je bio i moj razlog izlaska. Sad čekam let koji je u četvrtak. Gogi čeka da dođem, falimo si jako jako. Goran i ja se uskoro selimo u London i baš se veselim tome’, otkrila je Hana u listopadu. 

Možda vas zanima Goran otkrio što Hani otežava život, dok ona misli da je bila naivna: Sada bih sigurno drugačije postupila! Rubrika Stars Stars

No, Hana u posljednje vrijeme nije govorila o svom dečku, a neki sumnjaju da je par prekinuo i zbog znakovitog citata Giannija Versacea ispod njezine posljednje objave kao i nedavne nagle promjene boje kose. 

POGLEDAJTE VIDEO: Znaš li da si genijalna?
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0