Stars

Hana Rodić pokazala nove usne: Ovaj put sam jako, jako zadovoljna!

  • Hana Rodić otvoreno priča o estetskim zahvatima kojima želi postići savršen izgled
  • Tako je svojim pratiteljicama na Instagramu otkrila i rezultate posljednjeg povećanja usana dermalnim filerima
  • Priznala je kako je u ranijim zahvatima ipak malo pretjerivala, a kakvi su rezultati ovaj put možeš provjeriti u nastavku 

Hana Rodić, zvijezda Show ‘Gospodin Savršeni’ i ‘Superpar’ ne prestaje intrigirati javnost koju zanima svaki korak iz njezinog privatnog i poslovnog života. Ova 22-godišnja influencerica pratiteljima na društvenim mrežama zato povremeno odgovara na pitanja, a i udovolji im u ponekoj želji. Tako se u najnovijem storyju na svom Instagram profilu Hana pohvalila povećanjem usana dermalnim filerima, odnosno, kako je obećala svojim pratiteljicama, predstavila je rezultate estetskog zahvata. 

Možda vas zanima Hana Rodić pokazala bikini tijelo: "Više ćeš ti ljudi ubiti ovom fotkom nego korona" Rubrika Stars Stars

''Prije četiri dana radila sam filere i rekla sam da ću vam staviti mali 'update' kako izgledaju, kako su se oporavljale i koliko sam stavila. Stavila sam 1 ml (mililitar) filera i moram priznati da sam jako, jako zadovoljna'', otkrila je Hana.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kako bi joj bile još senzualnije, influencerica je otkrila da je ranije usne povećala uz pomoć 2 ml (mililitara) dermalnih filera.

‘’Priznajem, radila sam prevelike usne. Ali ovaj put nisam bila nikad zadovoljnija. Jako su lijepe’’, zaključila je Hana. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

U ranijem razgovor za portal miss7 Hana je priznala kako se od sudjelovanja u emisiji ‘’Gospodin Savršeni’’ njezin izgled puno promijenio

Možda vas zanima Hana Rodić svojom novom fotografijom na Instagramu izazvala lavinu komentara Rubrika Stars Stars

Promijenila je boju kose iz crne u blond, povećala grudi, napravila nekoliko tetovaža, izgubila deset kilograma... Ove promjene, dodala je, učinile su je drugom osobom, a u transformaciji velika podrška joj je bio njezin 17 godina stariji dečko Goran Jurenec

Hana i Goran, najpoznatiji kao par iz RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni’’, trenutno žive u Berlinu

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    bljak, šta nas filate s tom plastikom
  • Rog

    Ona je kao moj auto. Jednostavno izlizane promijenim i stavim nove gume koje imaju veće ripne. No Hana ne zna da nakon nekoliko promjena guma auto spada u kategoriju "rabljeni" , vrijednost mu pala gotovo na nulu.