Stars

Hana Rodić oduševila atraktivnim jesenskim outfitom: ''Gledam na koju mi princezu iz slikovnica sličiš''

  • Hani Rodić na izgledu komplementiraju mnogi, a jednako je i s njezinim outfitima
  • Svoje pratitelje na Instagramu oduševila je kombinacijom kratke kožne suknje i romantične bluze
  • Suknja A kroja uistinu laska Haninoj figuri,a mi smo pronašle slične komade u high street dućanima

Hani Rodić, kandidatkinji prve sezone Gospodina Savršenog, izgleda, ne nedostaje uzbuđenja u životu. Influencerica je nedavno na iznenađenje mnogih sudjelovala u srpskom reality showu 'Zadruga' gdje je provela dva tjedna, a zatim se vratila u Berlin svome dečku Goranu Jurenecu. Poznati par nedavno je proslavio i dvogodišnjicu veze, a Hana je otkrila i kako uskoro namjeravaju preseliti u London. No, pored dinamične svakodnevice jednako su uzbudljivi i outfiti ove Zagrepčanke, a posljednji predstavlja odličnu jesensku kombinaciju koja je i ukusna i atraktivna.

Možda vas zanima Hana Rodić pokazala bikini tijelo: "Više ćeš ti ljudi ubiti ovom fotkom nego korona" Rubrika Stars Stars

Naime, Hana je uskočila u smeđu kožnu minicu s krokodilskim uzorkom koju krase i detalji poput džepića i kopčanja po sredini te tregeri. Uz ovaj privlačan komad odjeće, 22- godišnja poduzetnica je kombinirala bež bluzu s pufastim rukavima, a cjelokupni dojam podigla je bisernim rajfom i naušnicama. 

‘’Uvijek vjeruj u sebe. Ako ti sama ne vjeruješ, to će vjerovati, draga?, citirala je Hana slavnu Marilyn Monroe ispod fotografije. 

Na odabiru su joj komplementirali mnogi pratitelji. ‘’Predivna bila i ostala’’, ‘’Omg, kako si ti lijepa’’, ‘’Baš si mi lijepa, zračiš. I ta boja ti lijepo pristaje’’, ‘’Hana, ti si vatrena’’, ‘’Uistinu, tvoj trud na sebi ističe i tvoju prirodnu ljepotu..ono, top mačka’’, ‘’Divno, prekrasna kombinacija’’, ‘’Prekrasna, gledam na koju mi princezu iz slikovnica sličiš’’, samo su neki od komentara upućenih Hani. 

Možda vas zanima Hana Rodić svojom novom fotografijom na Instagramu izazvala lavinu komentara Rubrika Stars Stars

Mnogi su komplementirali Hanin odabir suknje, a inspirirala je i nas u pronalaženju sličnih komada. Nadamo se da će možda i tebe potaknuti u osmišljavanju odlične jesenske kombinacije u kojoj sigurno nećeš proći nezamijećeno. Suknje A kroja laskat će svakoj figure, a uz tople zimske hulahupke možeš ih uspješno kombinirati u hladnijim mjesecima.  Evo što smo pronašle u high street dućanima. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara (199,90 kuna), H&M (oko 300,00 kuna), Stradivarius (prije 139,90, sada 97,90 kuna)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0