Stars

Svi hvale fantastičnu liniju Marijane Batinić nakon poroda: "A, gle strukić! Ženo, kad si ti rodila?"

  • Marijana Batinić svojim je novim modnim odabirom demonstrirala kako to izgleda "dramatični kaput za dramatičnu godinu"
  • Pažnju je privukla i voditeljičina fantastična linija nakon poroda za koju je primila brojne pohvale
  • Ipak, Marjana je otkrila kako nije sve onako kako se čini te da tajna njezina dobre linije zapravo leži u optičkoj varci

Nakon što nam je nedavno pokazala kako to u njezinoj modnoj interpretaciji izgleda "50 nijansi narančaste", voditeljica Marijana Batinić ovoga je ovog puta odjenula "dramatičan kaput za dramatičnu godinu". Riječ je o dugom sivom kaputu koji je u struku opasan remenom, a čija leđa krasi duboki šlic. Dizajn potpisuje modna kuća Mona, a njezine službene stranice otkrivaju kako ovaj kaput možeš nabaviti po cijeni od 1.939,00 kuna.

Možda vas zanima Marijana Batinić otkriva zašto povremeno sjedi u ormaru. Zapravo, i nije ludo... Rubrika Stars Stars

Voditeljica je svici kaput uparila s crnom jednostavnom majicom i bijelim trapericama visokoga struka, a da izražaja su posebno došle i visoke crne čizme. "Fantastičan kaput", "Kaput je divan baš za tebe, tako ti lijepo stoji", "Predivno", "Prekrasna žena", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod efektnih fotografija koje je Splićanka postavila na društvene mreže, a za koje je zaslužan njezin suprug Matej Pašalić.

Možda vas zanima Lejla Filipović opet nas inspirira: pogledaj njezinu jednostavnu kombinaciju za šetnju gradom Rubrika Moda Moda

Uz modnu kombinaciju posebnu pažnju je plijenila i Marijanina linija. Podsjetimo, sredinom rujna 39-godišnjakinja je rodila drugu kćer, no mnogi se ne mogu nadiviti njezinoj sjajnoj liniji koju je pokazala samo par tjedana nakon poroda. "A gle strukić, kao curičak si! Ženo kad si ti rodila?", upitala ju je jedna pratiteljica. Voditeljica je napomenula kako tome nije nužno tako te da je predstavljeni izgled "optička varka". Bile to varke ili ne, moramo priznati kako Marijana izgleda fantastično!

Photo: Instagam

Komentari 0