Moda

Marijana Batinić pokazala kako izgleda u "50 nijansi narančaste"

  • Ovoga puta Marijana Batinić inspiraciju za modnu kombinaciju pronašla je u boji svog novog automobila
  • Voditeljica je tako pokazala kako izgleda u "50 nijansi narančaste", a njezina kombinacija nije prošla bez komentara
  • Za ovu priliku 39-godišnjakinja je ponovno odjenula i trendi model robusnih gumenih čizama s upečatljivim potplatom

Voditeljica Marijana Batinić slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. Ovoga puta odlučila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazati kako to izgleda kada se, prema vlastitim riječima, odjene u "50 nijansi narančaste". Uz majicu s podignutim ovratnikom, traperice mama kroja i vuneni kaput, čak je i limeni ljubimac u pozadini fotografije koju je postavila na Instagramu bio u odgovarajućem narančastom koloritu.

Možda vas zanima Zbog kaputa su Pamelu Ramljak usporedili s filmskom junakinjom. Potražili smo slične modele... Rubrika Moda Moda

Marijana je za svoj monokromatski modni odabir dobila niz pohvala pa su joj pratiteljice proučile da je "prekrasna u jesenjim bojama" i da joj one "predivno stoje". Nadalje, svoje oduševljenje ovim neuobičajenim modnim odabirom nisu propustile iskazati ni  Matija Vuica i Iva Radić, dvije domaće dame koje su itekako poznate po vlastitom hvaljenom stilu.

Jedna od pratiteljica pohvalila je voditeljičinu odjevnu kombinaciju, no našalila se kako bi bilo uistinu komično kada bi svi  modnu kombinaciju odlučili uskladiti s bojom svog automobila. U tom slučaju ona bi gradom trebala prošetati u limun žutoj kombinaciji.

Možda vas zanima Samo jedan detalj čini da tvoj kaput ili jakna izgleda luksuznije i skuplje Rubrika Moda Moda

Jedina iznimka u Marijaninom outfitu bile su crne robusne gumene čizme. Doduše, i one su ukrašene narančastim akcentom na potplatama. Nedavno smo te obavijestile o velikom povratku ovih udobnih i praktičnih komada obuće namijenjenih za tmurno vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Možda vas zanima Zaljubili smo se u haljinu ove prolaznice, a istu je kupila i Jelena Rozga Rubrika Moda Moda

Model koji je 39-godišnjakinja odabrala uvelike podsjeća na model 'Lug' talijanskog brenda Bottega Veneta koji se ove jeseni prometnuo u najtraženiji motel tzv. combat gumenih čizama. Njegova cijena kreće se oko 6.000 kuna, a već smo ga mogli vidjeti na nogama pjevačice Jelene Rozge. Verzija koju je odabrala voditeljica nešto je niže cijene te je dostupna u zagrebačkom butiku mi Store po cijeni od 1.450 kuna.

Photo: Instagam

Komentari 0