Stars

Šuškalo se o zarukama, a na kraju puknula ljubav: Prekinuli su Camila Cabello i Shawn Mendes

  • Camila Cabello i Shawn Mendes prekinuli su svoju dvogodišnju vezu
  • Objavili su to oboje, na svojim Instagram profilima, i zaključili da će i dalje ostati prijatelji
  • Donedavno se šuškalo i o njihovim zarukama, ali glasine ipak nisu bile istinite

Nakon dvije godine romanse, Camila Cabello i Shawn Mendes odlučili su prekinuti svoju vezu. Proslavljena pjevačica i popularni  glazbenik napisali su zajedničku izjavu koju su oboje objavili na svojim Instagram storyjima.

Dugogodišnje prijateljstvo 24-godišnje Camile i 23-godišnjeg Shawna preraslo je u ljubavnu vezu nedugo nakon objave zajedničkog hita Señorita, a par su službeno postali u srpnju 2019. godine.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

"Hej ljudi, odlučili smo prekinuti svoju romantičnu vezu, ali ljubav koju osjećamo jedno za drugo kao ljudi jača je nego ikad. Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji, a to ćemo i dalje biti", napisali su.

Jedna Adelina pjesma svojevremeno je bila zabranjena na brojnim radio postajama Možda vas zanima 10 glazbenih hitova koji su bili zabranjivani ili cenzurirani, a među njima i Adelina pjesma! Rubrika Life&style Life&style

"Cijenimo vašu podršku od početka i idemo dalje", zaključili su i zajedno se potpisali.

Njihovo je prvo službeno pojavljivanje, kao para, zabilježeno mjesec dana nakon što su započeli vezu i to na zajedničkom nastupu, na dodjeli nagrada MTV-a gdje su otpjevali hit Señorita.

Možda vas zanima Znaš li koja je najemitiranija pjesma 20. stoljeća? Rubrika Stars Stars

Zajedno su proveli i karantenu, a Shawn je rekao da ih je upravo taj period još više zbližio. Štoviše, inspiriralo ga je na stvaranje nove pjesme pod nazivom Summer of love. Bilo je to prvi put u šest godina da oboje nisu trebali uopće raditi pa su se mogli potpuno opustiti. Shawn je na svome Instagramu objavio i romantičnu zajedničku fotografiju kako bi Camili čestitao drugu godišnjicu veze.

Isto je učinila i pjevačica. "Sretna godišnjica Kuko. Za više radosti, više prijateljstva i više ljubavi", napisala je ispod preslatke objave.

Kasnije prošle godine udomili su čak i psa kojeg su nazvali Tarzan. Iako se šuškalo o njihovim zarukama jer je Camila počela nositi prsten na lijevoj ruci, tijekom nedavnog gostovanja u showu Jimmyja Fallona, pjevačica je glasine ipak odbacila.

 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    the end