Stars

Sonja Kovač već je okitila jelku - uspjela je naći i haljinu koja uz nju pristaje!

  • Sonja Kovač bila je nestrpljiva pa nam je pokazala kako je već sada okitila svoje božićno drvce
  • Odabrala je uistinu originalne ukrase, a bor nas podsjeća na one lijepo dekorirane borove iz božićnih filmova
  • U Sonjinom stanu već sada vlada prava topla blagdanska atmosfera, a pronašla je i haljinu koja odgovora dekoracijama na boru

Stiglo je vrijema kada sve više nas kreće s dekoriranjem i ukrašavanjem doma za Božić. Nema razloga odgađati nešto što je lijepo, čini atmosferu doma svečanijom, blještavijom i veselijom, pa iako će neko još malo pričekati, mnogi su svoje domamove već okitili. Među njima je i naša influencerica Sonja Kovač koja nije mogla odoljeti blagdanskom dekoriranju.

Možda vas zanima IKEA ima predivne božićne dekoracije, a nudi i poseban popust. Evo kako do njega! Rubrika Life&style Life&style

Čim iz podruma izneseš kutije s božićnim ukrasima, počneš prebirati po njima i uključiš lampice, budiš "dijete u sebi", pa nas ne čudi kako su mnogi poznati nestrpljivi kada je riječ o blagdanskom uređenju. Sonja je za svoj dom odabrala umjetno drvce, a odabrala je uistinu originalne ukrase. I sama Sonja rekla je kako je ovo najljepša jelka koju je ikad mogla poželjeti pa pokazala video kako ga je ukrasila.

 | Autor: Instagram@xoxosonjakovac Instagram@xoxosonjakovac

Ova božićna jelka podsjeća nas na one koje vidimo u časopisima i na božićnim filmovima. Sonja se odlučila za srebrno-bijelu kombinaciju ukrasa, sa nekoliko zlatnih detalja. Velike blještave srebrne kuglice upotpunila je s bijelim mašnama i raznim detaljima te kuglicama različitog dizajna, a vrh bora krasi predivna velika snježna mašna. Osim što je okitila jelku, Sonja je okitila i dom, pa se pored jelke nalazi mali svjetleći sob, a u kutu iza bora svjetleća zvijezda. 

Nakon svjetlećih zvijezda, ovo je nova božićna hit dekoracija - i IKEA je ima!

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic

Također, pokazala je bor navečer i jednako je impresivan, a u Sonjinom stanu već sada vlada prava topla blagdanska atmosfera. Poznajući Sonju, ne čudi nas kako je odabrala i haljinu koja pristaje božićnim ukrasima s njezine jelke. Oduševila nas je dugom prozirnom haljinom sa zvjezdicama i volanima, koju je iskombinirala s plavim salonkama na točkice.

Možda vas zanima Ella Dvornik već je počela s blagdanskim kićenjem svog bora i izgleda predivno Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@xoxosonjakovac

Komentari 0