Life&style

IKEA ima predivne božićne dekoracije, a nudi i poseban popust. Evo kako do njega!

  • Najljepše doba godine sve nam je bliže, a ono čemu se najviše veselimo je dekoriranje našeg doma
  • Uz božićne dekoracije u IKEA-i svoj dom ćeš moći pretvoriti u pravu zimsku bajku
  • Lampice, kuglice, vijenci, svjetleće zvijezde učinit će tvoj dom veselim i svijetlim, a mi se ne možemo odlučiti koji od ukrasa nam se više sviđa

Od svih blagdana, Božić je savršena prilika da pokažeš svoju kreativnost jer je mogućnosti za božićno dekoriranje doma uistinu bezbroj. Ukrasi svoj dom božićnim ukrasima koji će atmosferu u toplom domu učiniti posebnom. I ove sezone u tome će ti pomoći IKEA, koja je predstavila božićne dekoracije za tvoj dom, sve od unutarnje i vanjske rasvjete do ukrasa, kuglica, borića, svjetlećih zvijezda i lanaca. Izabari najljepše ukrase, okupi svoje najmilije i opusti se, ovo je najljepše doba godine!

 | Autor: IKEA IKEA

Kupi božićno drvce i osvoji popust!

IKEA je za tebe pripremila i još jednu pogodnost, a sve što trebaš napraviti je kupiti božićno drvce ispred IKEA robne kuće. Od 3. do 24. prosinca ispred robne kuće kupi svoje božićno drvce i preuzmi vaucher za kupovinu omiljenih IKEA proizvoda. Svi IKEA Family članovi za svaki kupljeni bor dobivaju IKEA voucher u vrijednosti 90 kuna koji mogu iskoristiti, za kupovinu u robnoj kući, od 2. do 31. siječnja 2022. za kupovinu veću od 200 kn uz korištenje IKEA Family kartice.

 | Autor: IKEA IKEA

Ikea božićni ukrasi obuhvaćaju široku paletu lampica i svijetlećih ukrasa. A zasigurno već znaš kako s lampicama za Božić ne možeš pretjerati. Možeš izabrati lampice za bor, za postaviti u dekorativnu zdjelu, kao dekoraciju na blagdanskom stolu ili kao viseću dekoraciju na zidu. Tu su i zvijezde ili lanci sa ukrasnim svijetlećim kuglama ili zvijezdama, a možeš ih i kombinirati. 

Možda vas zanima Nakon svjetlećih zvijezda, ovo je nova božićna hit dekoracija - i IKEA je ima! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IKEA IKEA

U IKEA-i ćeš sigurno pronaći idealan ukras za svoj dom ovog Božića. Ove godine unesi malo svježeg blagdanskog sjaja u svoju dnevnu sobu s ukrasima inspiriranim svim tradicijama. Tamne zimske večeri uvijek nas inspiriraju da uljepšamo svoje domove ugodnim božićnim svjetlima i lijepo okićenim božićnim drvcem. Baš kao jaslice i svečana rasvjeta koja osvjetljava ulice, ništa ne obilježava dolazak blagdana više od božićnog drvca. To je savršeno vrijeme da se okupimo s prijateljima i obitelji.

 | Autor: IKEA IKEA

 | Autor: IKEA IKEA

Bez obzira postavljaš li jelku prvi put u svoj dom ili si to radila čitav život u IKEA-i ćeš pronaći mnoštvo kuglica i ukrasa za svoje božićno drvce. Štoviše, svaki centimetar svog doma možeš pretvoriti u zimsku zemlju čuda ukrašavajući svoje prozore i vrata ukrasima. 

IKEA poziva kupce na povrat starog namještaja, a zauzvrat će dobiti dvostruko veći iznos Možda vas zanima IKEA poziva kupce na povrat starog namještaja, zauzvrat dobiješ lijepi iznos Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IKEA IKEA

Zlato i srebro su zauvijek u trendu u božićno vrijeme. To su tradicionalne boje povezane s blagdanskom sezonom i uvijek čine da drvce elegantnog izgleda.Crvena je Božić u svom najčišćem obliku. To je omiljena boja Djeda Božićnjaka. Dakle, ako se odlučiš za ukrase drveća s crvenim temama ovog praznika, sigurno ćeš dobro odabrati. Možeš ih čak uskladiti s ostatkom ukrasa u domu.

 | Autor: IKEA IKEA

 

 

Photo: IKEA

Komentari 0