Life&style

Nakon svjetlećih zvijezda, ovo je nova božićna hit dekoracija - i IKEA je ima!

  • Dolazi nam najljepše doba godine, a s njim i vrijeme da okitimo dom u duhu Božića
  • Svjetlucave lampice, vjenčići, slatki ukrasi donose toplinu u dom pa ga volimo okitili i mnogo prije Božića
  • Svjetleća zvijezda jedna je od takvih dekoracija, krasila je brojne sobe, svjetlila kroz prozore i iako je i dalje in, čini se da će ove zime hit biti - snježni cvijet

Često se kaže kako je Božić jedno od najljepših doba godine, ako ne i najljepše. Ukusna hrana, vrijeme s obitelji i prijateljima i naravno kićenje božićnog drvca i blagovaonskog stola. Zasigurno imamo u čemu uživati, a posebno nas vesele božićne dekoracije. Iako je za neke još prerano, ova dekoracija može osvjetljavati tvoj dom već sada i unijeti pravi topli, božićni ugođaj uz koji će odbrojavanje do Božića biti još ljepše. P.S. - ostao nam je još 51 dan do tada.

majka je već ukrasila drvce Možda vas zanima Ova majka je već okitila božićno drvce i dom kako bi djeca mogla duže uživati u božićnom duhu Rubrika Life&style Life&style

Najdraži božićni ukrasi, pogotovo dok ne unesemo bor u kuću, svakako su lampice i dekoracije koje svijetle pa bismo svoj dom njima okitili i mnogo prije Božića. Proteklih godina vrlo popularan je ukras bila je upravo svjetleća zvijezda od papira. A kako ih ima u ponudi poznate švedske robne kuće IKEA, gotovo nema doma koji nije imao jednu ovakvu zvijezdu. Ili više njih. Slična njoj, ali opet drukčija je i ova papirnata ljepotica, također pristigla iz Skadinavije - snöblomma ili snježni cvijet. 

Majka je odlučila svojoj maloj kćeri odmah reći da Djed Božićnjak ne postoji: "Ne želim joj lagati"

 | Autor: IKEA IKEA Dekoracije doma s ukrasom snježnog cvijeta

S lijeva nadesno, sve IKEA: Strala, LED visilica (99,90kn); Strala, LED rasvjetni lanac (119,90kn); Strala, LED ukras za stol (79,90kn)

Društvene mreže već su preplavili prekrasni snježni cvjetovi koje su popularizirali Šveđani. Cvijet se sastoji od nekoliko slojeva snježno bijelog papira. Predivno papirnato sjenilo može biti na stalku ili kao funlcionirati kao visilica kako bi dalo još ljepši svjetlosni otisak na zidu. Snježni cvijet u mini verziji možeš koristiti kako bi okitila božićno drvce, a za topao ugođaj u prostoriji liniju snježnjih cvjetova probaj postaviti na zid, rezultat će te oduševiti.

Donosimo ti tople i mekane božićne pidžame koje jedva čekamo odjenuti Možda vas zanima Izabrale smo najljepše tople i mekane božićne pidžame koje već sad možeš naručiti i razveseliti se Rubrika Life&style Life&style

Naravno da ovaj ukras možeš napraviti u kućnoj radinosti, no ako želiš preskočiti noći rezanja, presavijanja i lijepljenja možeš ih pronaći  u IKEA-i. Najpopularniji snöblomma ukrasi su oni brenda Watt & Weke koji se svake godine rasprodaju u rekordnom roku unatoč prilično visokoj cijeni, a njih možeš pronaći ovdje.

Photo: Instagram@liscalingerie

Komentari 0