Stars

Snima se biografski film o Georgeu Michaelu, glumit će ga najomraženiji lik iz 'Bijelog lotosa'

  • Jedna od najzanimljivijh filmskih vijesti ovih dana je snimanje biografskog filma o Georgeu Michaelu vrijednog 85 milijuna funti
  • Glavnu ulogu u filmu glumit će Theo James koji je postao planetarno popularan zahvaljujući ulozi u 'Bijelom lotosu'
  • Film u kojem, kažu, neće biti uljepšavanja i poliranja života glazbene legende,dotaknut će se i ovisnosti o drogama i brojnih skandala 

Nakon fantastičnih biografskih filmova 'Rocketman', 'Elvis' i 'Bohemian Rhapsody' o Sir Eltonu Johnu, Elvisu Presleyju i Freddieju Mercuryju te iznimno neuspješnog pokušaja portretiranja lika i djela Davida Bowieja u filmu 'Stardust', na red je stigao i film o Georgeu Michaelu. Ulogu legendarnog glazbenika trebao bi preuzeti po mnogima najzgodniji, ali i karakterno najodbojniji lik iz 'Bijelog lotosa',  Theo James.

 | Autor: Instagram @thewhitelotus Instagram @thewhitelotus

Ovaj je Britanac rođen u Oxfordu postao planetarno popularan upravo zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu spomenute HBO-ove serije, a oni koji su u snimanje filma najupućeniji kažu kako je glavni favorit za ulogu koja bi, odradi li ju uspješno kao što su to učinili Taron Egerton, Rami Malek i posebice Austin Butler, lako mogla postati ulogom njeegove karijere. 

 | Autor: Instagram @thewhitelotus Instagram @thewhitelotus

Možda vas zanima George Michael Freedom Uncut: Što će sve otkriti dokumentarac o životu legendarne pop ikone Rubrika Stars Stars

Upravo je uspjeh filmova o Eltonu Johnu i Freddieju Mercuryju ohrabrio obitelj legende koja nas je napustila 2016. da daju svoj blagoslov za snimanje filma, a radnja bi trebala pratiti njegovu karijeru od Wham! dana pa sve do uspjeha kao solo izvođača s bezvremenskim hitovima poput Careless Whisper, Faith i Freedom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Njegova ovisnost o drogama i brojni skandali, uključujući i onaj kada je uhićen zbog seksa u javnom WC-u u Beverly Hillsu, navodno se neće zataškavati, a izvor je rekao da je scenarij trenutačno u završnoj fazi i da producenti traže glavnog glumca. 'Theovo ime svima je na usnama. On bi bio savršen za tu ulogu', komentirao je. 

Možda vas zanima 'Bijeli lotos' nas je totalno oduševio i jedva čekamo novu sezonu. Evo što zasad znamo o njoj Rubrika Life&style Life&style

Zanimljivo je i da je, baš poput Georgea Michaela, rođenog kao Georgios Panayiotou, James, pravim imenom Theodore Taptiklis,  grčkog podrijetla. Njegov djed s očeve strane, Nikos, pobjegao je iz Atene 1941. nakon nacističke invazije.

James je i sam potvrdio svoje zanimanje za ulogu prošli tjedan. "O da, volio bih to. On je ikona. On je pomalo Grk, ja sam pomalo Grk", poručio je. Kada bismo film mogli ugledati na velikom platnu zasad još nije poznato, ali svakako jedva čekamo.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0