Stars

Sličnost je neupitna! Je li to Kylie Jenner iskopirala Severinu Kojić?

  • Prema nerijetko pozira u izazovnim kombinacijama, Kylie Jenner je još jednom uspješno privukla pažnju fotografijom u donjem rublju
  • Vjeruje se kako uspješna poduzetnica razodjevena i omotana ružičastim užetom najavljuje skori izlazak novog kozmetičkog proizvoda
  • Ova kampanja podsjetila je modnog producenta Viktora Dragu na onu koju je još prije deset godina osmislio  sa Severinom u glavnoj ulozi, a za nas je komentirao sličnost između dvije fotografije

Pažnju javnosti svojom je izazovnom fotografijom koju je postavila na svoj Instagram još jednom privukla jedna od najmlađih svjetskih milijarderki - Kylie Jenner. Odjevena samo u donje rublje, 22-godišnjakinja je pozirala omotana ružičastim konopcem. U atraktivnim pozama posebno je do izražaja došla njezina nova frizura, odnosno iznimno dugačka kosa te brončani ten. Vjeruje se kako su fotografije nastale u svrhu promidžbe za sada još javnosti nepoznatog proizvoda jedne od njezinih kompanija.

Možda vas zanima Uz ovaj trik više nećeš biti blijeda u zimskim mjesecima Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tangled ☁️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ova fotografija je modnog producenta Viktora Dragu podsjetila na kampanju koju je osmislio 2011. godine za Petrolov kalendar čija je glavna zvijezda bila Severina. Pjevačica je ispred fotografa Marka Grubišića pozirala u dvanaest različitih odjevnih kombinacija, a krajnji produkt bilo je sjajnih dvanaest crno-bijelih fotografija. Jedna od odabranih scena, koje su prema Viktorovim riječima bile nadahnute "pročišćenim pin up stilom", prikazuje pjevačicu odjevenu u donje rublje kako užetom zavodljivo maše užetom.
Drago je svoja zapažanja podijelio na Facebooku gdje je usporedio Severinine fotografije s onom od Kylie Jenner. Uz iste je postavio opis: "Nešto što smo napravili prije 10 godina. Reciklaža (lijevo Severina 2010, desno druga djevojka 2020)". Jedna od njegovih pratiteljica je ponukana objavom potvrdila kako je on uistinu oduvijek bio ispred svog vremena. 

 

Možda vas zanima Julia Roberts obožava ovu kremu od 70-ak kuna protiv suhe kože - vjerojatno ti je već poznata i ima je i kod nas Rubrika Beauty Beauty

Ne proziva, već ukazuje

Ponukani njegovom objavom, zamolili smo ga za komentar, a Viktor Drago nam je tom prilikom priznao kako je razočaran jer ovakve fotografije smatra "proizvodom bez poruke"  budući da se u njima jednostavno radi o onome što je prikazano te one u sebi ne nose dublje značenje:
"Možda se zbog toga na neki način i jesam narugao neoriginalnosti. Ali generalno opet znam da nove generacije koje prate nove likove nemaju svijest ili spoznaju o tome da se to sve već dogodilo i da smo sve to već vidjeli. Zato u principu često, mi, koji smo već dugo u poslu, rogoborimo koliko je sve to dosadno, bez veze i viđeno. Ali zato klinci koji nju prate sigurno misle kako je to fenomenalno, gle kako je ona otkačena, luda je...".

Također, naglasio je kako njegova objava nije nastala u smislu prozivke, već je njome samo želio osvrnuti pažnju na prošle radove koji smo skloni zanemariti."Ja nisam sklon nazivati stvari kopiranjem jer sve su ideje manje-više tu negdje u eteru i prisutne, ali isto tako često puta ne možemo se oteti dojmu da je, recimo, njezin tim stvarno vidio fotografije Severine jer smo već imali sličnih slučajeva." - otkrio je.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA
 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0