Beauty

Uz ovaj trik više nećeš biti blijeda u zimskim mjesecima

  • Tmurno i hladno vrijeme često utječe na naš ten koji zimi djeluje beživotno i umorno
  • Kako bi i zimi tvoje lice zadržalo svježinu i blistavost, možeš se poslužiti trikom koje koriste poznate sestre Kendall Jenner i Kim Kardashian
  • Saznaj o čemu je riječ i kako možeš isprobati ovaj trik

Siječanj je poznat po tmurnom vremenu i općenitom "sivilu", a to se nerijetko odražava na naš ten. Ako i tvoja koža lica djeluje beživotno i umorno zahvaljujući zimskim uvjetima, postoji super trik pomoću kojeg joj možeš vratiti blistavost i svježinu u samo nekoliko minuta. 

Umjesto da naneseš tonu šminke i dobiješ "zacementirano" lice umjesto svježeg i blistava izgleda, posluži se trikom poznatih sestara Kendall Jenner i Kim Kardashian, koje su shvatile kako doskočiti ovom problemu. Tajna je u nude looku, koji se vrlo jednostavno postiže multifunkcionalnim stickovima kojima možeš istaknuti strateška područja - usne, obraze i kapke. 

 

Dobro je poznato da su Kim i Kendall obožavateljice nude looka i dobro znaju kako postići ujednačen, svjež i preplanuli ten čak i usred zime. Kako bi postigle taj učinak koriste NUDESTIX kremasti bronzer u sticku iz linije Nudies, koji se može nanijeti na kapke kao sjenilo, na obraze kao bronzer te na usne. 

Nasreću, proizvode NUDESTIX možeš pronaći i u Hrvatskoj - u Mülleru na Trgu bana Jelačića - te isprobati ovaj trik. Tako sa samo jednim proizvodom u tren oka možeš kreirati preplanuo i blistav ten te licu, kojem ovo hladno vrijeme ne ide u prilog, vratiti dozu svježine. 

 

Za razliku od kompliciranih lookova koje često gledamo na YouTubeu, a za koje ti treba najmanje pet različitih make up kistova, deset proizvoda i 45 minuta da bi kreirala nešto iole slično, ovaj nude look postiže se brzo i jednostavno. Na lice nanesi laganu bb kremu, a obraze, kapke i usne istakni multifunkcionalnim stickom NUDESTIX iz linije Nudies. Nanesi malo maskare i to je to - istaknut ćeš svoju prirodnu ljepotu i ten te ćeš izgledati dotjerano i svježe bez zadržavanja pred ogledalom dulje od 15 minuta. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp NUDESTIX Nudies bronze u nijansi Sunkissed

Naravno, osim ovih genijalnih stickova, NUDESTIX u svojoj ponudi ima mnoštvo drugih proizvoda koje ćeš poželjeti u svojoj kozmetičkoj torbici, a o njihovoj popularnosti svjedoči i to što ih koriste i mnoge druge zvijezde, poput Hilary Duff, Priyanke Chopre, Emily Ratajkowski i Chrissy Teigen

Koji je od ovih proizvoda tvoj favorit? 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Guliver/Shutterstock

Komentari 0