Stars

Slavni glumac otkrio detalje vjenčanja! Schwarzenegger je dopratio kći do oltara, a ceremoniji prisustvovala i bivša supruga

  • Ovoga vikenda američki glumac Chris Pratt uplovio je u drugi brak sa Katherine Schwarzenegger, kćerkom legendarnog glumca Arnolda Schwarzeneggera
  • Vjenčanje se održalo u tajnosti, na prestižnoj lokaciju na koju je i svoj medeni mjesec odabrao mladenkin praujak, predsjednik J.F. Kennedy
  • Premda detalji svečanosti nisu poznati javnosti, prema pojedinim izvorima vjenčanju je prisustvovala i Chrisova bivša supruga Anna Faris

Američki glumac Chris Pratt na subotnjoj je privatnoj svečanosti oženio Katherine Schwarzenegger. Povodom vjenčanja, medijima, pratiteljima  i obožavateljima se obratio putem Instagrama napisavši: "Jučer je bio najbolji dan mog života! Postali smo muž i žena pred Bogom, našim obiteljima i svima koje volimo. Bilo je intimno, dirljivo i emocionalno. Blagoslovljeni smo što imamo priliku započeti zajednički život."

 

 

U objavi koja je prikupila više od 4 milijuna lajkova, glumac je zahvalio i obitelji i prijateljima koji su stajali uz njih te kreatoru Giorgiu Armaniju koji je kreirao vjenčanicu i svadbeno odijelo. Za kraj je dodao kako se zbog svega navedenog par osjeća sretno i blagoslovljeno. Objava je prikupila i preko 40 tisuća komentara, a među njima su se našle i čestitke brojnih slavnih poput Gwyneth Paltrow, Johna Kranskoga, Mandy Moore, Ashley Graham, Priyanke Chopre i Zoe Saldane. Također, javne čestitku uputio mu je i najstariji Schwarzeneggerov sin Patrick, koji je novopečenom "bratu" poželio dobrodošlicu u obitelj.

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Raskošna ceremonija vjenčanja je održana u Kaliforniji na ekskluzivnom ranču San Yisidro u Montecitu, mjestu koje je poznati američki predsjednik i Katherinin praujak J. F. Kennedy 1953. godine odabrao za vlastiti medeni mjesec sa suprugom Jackie. Vjenčanje je pripremano u najstrožoj tajnosti te detalji svečanosti, kao ni imena uzvanika nisu bili dostupni javnosti.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Ovo vjenčanje je bio i znakovit susret starih i novih akcijskih zvijezda. Naime, Chris Pratt je trenutačno jedno od najpoznatijih hollywoodskih imena u domeni akcijskih i SF filmova, a mnogi ga uspoređuju s velikanom Arnoldom Schwarzeneggerom. Upravo je legendarni Terminator dopratio svoju 29-godišnju kćer do oltara.

Prattu je ovo drugi brak, a u prvom je bio s glumicom Annom Faris koji je potrajao 11 godina te u kojem je dobio sina Jacka. Par je unatoč razvodu ostao u dobrim odnosima, a prema bliskim izvorima ona je sa sinom prisustvovala i samom vjenčanju. Chris i Anna bili su u očima jedan od najstabilnijih glumačkih parova te je vijest o njihovom razlazu iznenadila mnoge.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

A mnogi su ostali šokirani kada je glumac u siječnju ove godine na svom Instagramu otkrio kako je nakon samo sedam mjeseci veze zaprosio Katherine. Zaruke su ovog vikenda prerasle u brak, a mi mladencima samo možemo poželjeti sreću!

 

 

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0