Stars

Muške beauty tajne: Oduševit će vas make up tehnika Chrisa Pratta

Zgodni glumac je na Instagramu otkrio svoju veselu beauty rutinu, koju ćete htjeti iskopirati

Ponekad se genijalni beauty trikovi kriju tamo gdje biste najmanje očekivali. U ovom slučaju, to je Instagram profil Chrisa Pratta. Zgodni glumac trenutno puni medijske stupce promovirajući svoj novi film Passengers, što ujedno znači i da se svakodnevno budi u novom gradu gdje posjećuje raznorazne događaje, gostuje u emisijama... Takav život ostavlja traga na ljepoti, stoga i on često mora potražiti pomoć u make up-u. A upravo njegova beauty rutina ono je što smo vam htjeli pokazati, jer ovakvo što vam sigurno do sad nije palo na pamet, a poželjet ćete ju kopirati svaki dan. Naime, glumac nam je svima odlučio pokazati kako spojiti ugodno s korisnim, odnosno zabavu i šminkanje. Dok njegova pomoćnica u ruci drži spužvicu s make up podlogom, on "pleše" glavom i tako se šminka. 

Za razliku od mnogih muškaraca, Chris se ne srami s javnosti podijeliti svoju rutinu uljepšavanja, koja je u ovom slučaju stvarno genijalna. No glumac je i već prije na Instagramu otkrivao svoje beauty tajne, poput one da, kao i brojne druge zvijezde,  često koristi platnenu masku kako bi mu lice izgledalo svježije i odmornije.

 

Backstage @Letterman I'm wearing this creepy mask because it will make me look more radiant? #Baller #guardiansofthegalaxy

A photo posted by chris pratt (@prattprattpratt) on

Photo: Getty Images

Komentari 0