Stars

Slavni glumac golemim dijamantom zaprosio kći Arnolda Schwarzeneggera! Rekla je DA!

Zaruke slavnog para nakon sedam mjeseci veze iznenadile su mnoge - i nas!

Znamo da si u šoku. I mi smo! Ali američki glumac Chris Pratt zaručen je za djevojku Katherine Schwarzenegger. Nakon svega sedam mjeseci veze, par je na društvenim mrežama najavio zaruke jednom jako slatkom fotografijom. "Draga Katherine, tako sam sretan što si rekla DA! Oduševljen sam idejom našeg vjenčanja. Ponosan sam što ćemo zajedno koračati u novi život. Krećemo!", napisao je Chriss pod fotografiju gdje se evidentno vidi ogroman zaručnički prsten na njezinoj ruci.

I da, njezino prezime nije slučajnost, 29-godišnja Katherine je kći Arnolda Schwarzeneggera! Katherine je autorica i uspješna lifestyle blogerica, ali ipak možda najpoznatija kao kćer poznatog glumca i novinarke Marie Shriver.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

39-godišnji Chris je sa Katherine prvi put viđen u lipnju 2018. i to na pikniku u Santa Barbari, ali službeno su "objavili" svoju vezu tek prošlog mjeseca kada je Chris objavio slatku poruku na Instagramu povodom njezina 29. rođendana. Chris je objavio kolaž zajedničkih fotografija i u opisu napisao: "Sretan rođendan, šefice! Tvoj osmijeh osvijetli cijelu prostoriju. Cijenim naše zajedničko vrijeme. Hvala Bogu što te doveo u moj život. Zahvalan sam na smijehu, poljupcima, razgovorima, ljubavi i brizi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Chris je devet godina bio u braku s glumicom Annom Faris u kojem su dobili i sina Jacka (5), a par se službeno rastao prošle godine. Kako su svojim rastankom slomili srca brojnim fanovima koji su ih obožavali kao par, često su odgovarali na pitanja o rastavi i isticali kako su "nakon svega ostali jako dobri prijatelji"

Anna je u intervjuu za Entertainment Weekly ranije rekla kako su "i ona i Chris sada u sretnim vezama te da žele sve najbolje jedno drugom...a nas će zauvijek vezati ono najljepše što imamo - sin Jack!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anna Faris (@annafaris)

Znači li to da u 2019. možemo očekivati još jedno celebrity vjenčanje?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0