Stars

Slavna glumica pozirala je u donjem rublju, nitko ne vjeruje koliko joj je godina

  • Melanie Griffith pozirala je u dobrotvore svrhe 
  • Pokazala se u ružičastom donjem rublju u kupaonici 
  • Osim toga, 63-godišnja hollywoodska zvijezda otkrila je veličinu svog grudnjaka 

Američka glumica Melanie Griffith pozirala je neki dan u svojoj kupaonici u ružičastom donjem rublju sjedeći na rubu kade s ručnikom omotanom oko glave. Fotografije koje je postala na Instagram su za dobrotvorne svrhe, kao što je napisala u komentaru. „Nosim ružičastu boju zbog podizanja svijesti o raku dojke“, napisala je Griffith. Mjesec listopad je diljem svijeta mjesec borbe protiv raka dojke. Svake godine se upozorava na situaciju oboljelih te na prevenciju, rano prepoznavanje i istraživanje. 

Možda vas zanima One su pobijedile! Jesi li znala da su ove slavne žene izborile bitku s teškom bolešću? Rubrika Life&style Life&style

Glumica je u svom angažmanu otkrila i jedan pikantan detalj. Naime, prema postu nosila je grudnjak veličine „32DD“, što odgovara europskom 90DD. Tko želi kupiti „superseksi je i oh tako udobno“ donje rublje učinit će također nešto dobro, jer dio novaca od prodaje ide zakladi „Woman Cancer Research Fond“, napisala je Griffith. 

Nema problema s fotografijama u donjem rublju 

Glumica je i prije godinu dana postala svoje fotografije u donjem rublju. Tada je to bio selfie u ogledalu u crnom donjem rublju, a radilo se o reklami, objasnila je u komentaru. 

Melanie Griffith je kćer glumice Tippi Hedren (90) te majka zvijezde filma „50 nijasni sive“ Dakote Johnson (31), Stelle Banderas (24) i Alexandra Bauera (35). Melanie Grifffith bila je udata za Antonia Banderasa (60) od 1966. do 2015., s glumcem Stevenom Bauerom (63) od 1981. do 1989. te sa zvijezdom serije „Miami Vice“ Donom Johnsonom i to dva puta (1976.-1976. te 1989.-1996.). 

Možda vas zanima Uz Nacionalni dan borbe protiv raka dojke: Proslavila sam 20 godina od prve dijagnoze, kaže Ljiljana Pranjić Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0