Stars

Antonio Banderas se na crvenom tepihu pojavio sa svojom kćerkom Stellom. Odrasla je u ljepoticu, no sliči li ti ipak više na majku?

  • Latino zavodnik Antonio Banderas sinoć je na dodjeli nagrada koju organizira časopis Vanity Fair ovjenčan titulom najutjecajnije osobe godine
  • Podršku mu je došla iskazati i kćerka Stella Banderas, koju je dobio u braku s kolegicom glumicom Melanie Griffith
  • Ova 23-godišnjakinja također je odlučila krenuti stopama slavnih roditelja i okušati se u svijetu glume, no prvu veliku priliku još uvijek čeka

Na sinoćnoj dodjeli nagrada Vanity Fair Awards 2019 pažnju su privukle dvije kćeri glumačkih legenda - Stella Banderas i Grace Johnson. Ondje su se zatekle kako bi podržale Stellina oca, slavnog Antonija Banderasa koji je sinoć primio nagradu "Najutjecajnija osoba godine".

Možda vas zanima Klasičarka, minimalistica ili...? Najpopularniji stilovi blagdanskog uređenja doma i kako ih kopirati Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vanityfair #antoniobanderas #stelladelcarmen @vanityfair @antoniobanderasoficial

A post shared by Intersections Mag (@intersectionsmag) on

 

Premda nisu u krvnom srodstvu, Stella i Grace se u  nerijetko oslovljavaju polusestrama te održavaju bliski odnos. Poveznica im je njihova starija sestra Dakota Johnson, koja je rođena u braku Melanie Griffith i njezinog prvog supruga, glumca Dona Johnsona. Melanie se nakon raspada prvog braka udavala još dva puta, a u svakom od njih dobila je po jedno dijete. Upravo je Stella  njezino najmlađe dijete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With my beauties🧚‍♂️💚🧚‍♂️ circa 2001

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz Día del Padre ❤️❤️❤️

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith) on

Možda vas zanima Opa! Sinovi Pamele Anderson postali su odrasli momci i baš su jako zgodni Rubrika Stars Stars

Glumački geni

Stella Banderas rođena je 23. rujna 1996. godine u Španjolskoj, a ime je dobila prema Stelli Adler, učiteljici glume njezine majke. Zanimljivo, upravo je u školi koja nosi njezino ime 2018. godine, mlada Stella započela vlastiti glumački put.

Stella se uistinu može pohvaliti "glumačkim genom" budući da su joj se osim slavnih roditelja i polusestre istim zanimanjem bavili i njezini baka i djed po majčinoj strani. Naime, Stella je unuka slave Tippi Hedren koja se proslavila ulogom u klasiku horor žanra - filmu "Ptice" redatelja Alfreda Hitchcocka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith) on

Možda vas zanima Mlada pjevačica Hana Huljić ima novu pjesmu, a mi se pitamo nalikuje li ova ljepotica više na mamu ili tatu?! Rubrika Stars Stars

Još čeka prvu priliku

Iako je aktivno krenula na satove glume, Stella još uvijek čeka svoju veliku priliku te nije dobila prvu značajnu ulogu. Za sada se na crvenim tepisima prvenstveno pojavljuje kao pratnja roditeljima i polusestri Dakoti. Unatoč rastavi, Melanie i Antonio su ostali vrlo dobri prijatelji te su njihove obitelji vrlo blisko povezane pa ne čudi što ih se u javnosti nerijetko može vidjeti zajedno.

 

Tatina kći

Stella je posebno bliska s ocem, a njegovo odobrenje bilo joj je vrlo važno kada mu je po prvi puta predstavila svog dečka, studenta filma Elia Meyera. Sudeći prema fotografijama s društvenih mreža, otac je oduševljen kćerkinim odabirom te je posljednjih mjeseci u više navrata viđen u druženju s mladim parom. Kada ne radi na glumačkoj karijeri, Stella uživa  u putovanjima i odlascima na modne revije, a posebno je aktivna oko osvješćivanja problema mentalnog zdravlja.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0