Stars

Mlada pjevačica Hana Huljić ima novu pjesmu, a mi se pitamo nalikuje li ova ljepotica više na mamu ili tatu?!

  • Mlada glazbenica Hana Huljić ovih je dana predstavila video spot za svoju novu pjesmu "Noć bez snova"
  • Osim na hrvatskom, njezin novi singl dolazi i u engleskoj verziji budući da mlada pjevačica gaji aspiracije prema stranom tržištu
  • Naočita djevojka potomak je glazbene dinastije Huljić, a mi smo se ovoga puta zapitali na koga je to lijepa Hana više nalik - majku ili oca

Mlada glazbenica Hana Huljić lansirala je spot za svoj drugi uradak naziva 'Noć bez snova', a mi smo se jednostavno morali zapitati nalikuje li naočita Hana više svojoj jednako naočitoj majci ili zgodnom ocu. Činjenica je da su joj oba roditelja plavooki, plavokosi i kovrčavi, što ovu dilemu čini posebno zanimljivom. Zanima nas i tvoje mišljenje, koje s redakcijom možeš podijeliti u anketi na kraju teksta. Pažljivo smo odabrali foto materijal koji ti može pomoći u donošenju ove "teške odluke". A možeš pitati i frendicu!

Možda vas zanima Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

Dvije verzije pjesme

Inače, i druga pjesma magistre kompozicije i glazbene teorije objavljena je na dva jezika, s obzirom na to kako je Hani blisko strano glazbeno tržište koje istražuje već nekoliko godina nastupajući kao vokal u timu Maksima Mrvice na turnejama diljem svijeta. Tako se engleska verzija pjesme naziva 'Drama Queen'. "Pjesmu sam napisala uoči ljeta, a glazbu u jednom dahu, zatim i engleski tekst. Htjela sam prikazati luckastu djevojku, koja i sama zna da nije neki uzor, i koja se obraća momku koji je lud za njom i pokušava u njoj pronaći neku vrlinu. Hrvatsku verziju teksta napisala je mama Vjekoslava, uz zadane okvire da tematika bude što sličnija engleskoj verziji." - otkriva buduća zvijezda glazbenog neba.

Svestrana kantautorica

Od trenutka kad je napisala pjesmu Hanina želja bila je da pjesmu realizira u modernom, no opet drugačijem zvuku. "Aranžman sam radila s Vojanom Koceićem, proveli smo dane i sate u studiju dok nismo došli do posljednje verzije i napokon bili zadovoljni. Kad se radi o mojim pjesmama, perfekcionist sam, pa se to uvijek oduži." - priznala je mlada glazbenica.Ova multitalentirana mlada glazbenica uz klasiku, pop pjesme i orkestracije, piše i pjesme za dječje predstave, te iza sebe već ima tri suradnje s Teatrom 'Gavran', tako joj je i jedan od planova napisati i dječji mjuzikl.

Možda vas zanima Vjekoslava Huljić otkrila nam je najvažniji savjet koji je dala svojoj kćeri Hani Rubrika Stars Stars

A sada vratimo se našem početnom pitanju: Na koga to liči lijepa Hana?

 

 | Autor:

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

 

 

 

 

 

 

Photo: None

Komentari 0