Stars

Sjećaš li se ovoga ljepotana iz meksičkih telenovela? Pogledaj kako danas izgleda!

Ovaj je meksički zavodnik osvojio srca djevojaka i žena diljem svijeta, a nekoliko je puta proglašen i najzgodnijim glumcem na svijetu...

Možemo reći kako su meksičke sapunice obilježile naše djetinjstvo, a neki od popularnih glumaca bili su naše prve simpatije. Jedan od njih svakako je i Fernando Colunga, glumac koji nas je uvijek iznova oduševljavao, ma u kojoj se god sapunici pojavio. 

Iako su meksičke sapunice danas zamijenile turske pa tako i meksičke zavodnike njihovi turski kolege, zanimalo nas je gdje je ovaj ljepotan danas i što radi. 

Možda vas zanima Ne bi vjerovala, ali meksičke sapunice više nisu iste Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ovog tamnoputog zavodnika gledale smo u telenovelama Zora (Luis Manrique y Arellano), Odavde do vječnosti (Eduardo Juarez/Franco Santoro), Otimačica (Carlos Daniel Bracho), Esmeralda (Jose Armando Peñarreal De Velasco), Strast (Ricardo de Salamanca/Ricardo Lopez de Carvajal), Istinska ljubav (Manuel Fuentes Guerra) i još brojnim drugima. Danas ga mnogi pamte upravo po imenima iz serija. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Unatoč njegovom angažmanu u brojnim serijama i odlično odigranim ulogama, produkcijska kuća Televisa prekinula je ugovor s Colungom. Razlog je, navodno, njegovo odbijanje uloge u jednoj seriji. To je trebao biti njegov povratak na male ekrane, što on nije prihvatio. Ipak, nadamo se da ćemo ga još imati prilike gledati na malim ekranima - jer i danas je jako zgodan!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Ovim zvijezdama prisjeo je poljubac s filmskim partnerom Rubrika Stars Stars

Naime, Fernando sada ima 52 godine i uopće se nije promijenio! Štoviše, danas izgleda još bolje nego u mlađim danima! Nije poznato je li glumac trenutno zaljubljen i ima li djevojku, ali do sada još nije bio u braku. Nerijetko je sam isticao da želi osnovati svoju obitelj, ali možda još nije pronašao "onu pravu" s kojom će to učiniti. Drugim riječima, djevojke ovaj frajer još uvijek je na tržištu! 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0