Stars

Ovim zvijezdama prisjeo je poljubac s filmskim partnerom

Nekim glumcima i glumicama posebno su teško pale ljubavne scene s određenim partnerom. Je li problem bio u njima ili u, hm, higijeni, odnosu, tehnici partnera… Da, čak ni u 50 nijansi sive nije bilo dobre kemije

Filmski poljupci uvijek su prikazani senzacionalno romantično – i nekako ih tako i percipiramo. Gotovo uvijek imamo osjećaj da među glumcima postoji „prava kemija“. Međutim, stvarnost je sasvim drugačija. Neki su glumci imali ozbiljnih problema poljubiti se s filmskim partnerom. Donosimo neke hollywoodske zvijezde kojima je to bilo osobito mrsko…  

Par iz snova iz serije „Kako sam upoznao vašu majku“ – Alyson Hannigan i Jason Segel, imali su nekoliko scena u kojima se ljube. Alyson je od početka smatrala to odvratnim, jer joj se okretao želudac od okusa cigareta iz Jasonovih usta. U međuvremenu je glumac iz zdravstvenih razloga prestao pušiti. 

U filmu „Pelikanovo pismo“, Denzel Washington nije imao volje ljubiti se s Juliom Roberts. Nevjerojatno! 

Možda vas zanima 5 preduvjeta za savršeni poljubac Rubrika Love&Sex Love&Sex

Elene Bonham Carter nije nimalo uživala u scenama poljupca s Woodyjem Allenom u filmu „Aphrodite. Naime, kaže kako Woody ne ostavlja ništa slučaju i prije svakog poljupca kaže što želi. „Nikakva izmjena tekućina ne dolazi u obzir. Vrlo je hladan, kao da ljubiš berlinski zid. To može čak biti i uvredljivo.“ 

„Ljubiti Marylin Monroe je kao ljubiti Hitlera“, izjavio je glumac Tony Curtis nakon snimanja filma „Neki to vole vruće“. Premda su navodno njih dvoje bili ljubavnici u mladosti, Curtisu su scene poljubaca bile mučne jer mu je Marylin gurala jezik duboko u usta i gotovo ga ugušila. 

Ni kemija između Dakote Johnson i Jamieja Dornana nije bila baš najbolja. Oni jesu snimili vruć film („50 nijansi sive“), ali među njima nikada nije zaiskrilo. 

Thandie Newton glumila je u „Nemogućoj misiji II“ partnericu Tomu Cruiseu. Žalila se da su scene ljubljenja „previše vlažne i da ih previše puta treba ponavljati“. 

Julia Roberts i Nick Nolte međusobno se nisu podnosili. Julia je izjavila kako je on odvratan. A on je rekao kako je glumica užasna osoba. 

 | Autor: imdb imdb

James McAwoy je za scenu poljupca s Angelinom Jolie izjavio „da je bila neugodna i jako znojna“. 

Za vrijeme snimanja filma „Djevojka mog prijatelja“, Dane Cook je izjavio da su mu scene ljubljenja s Kate Hudson bile najgore ikada – jer je imala strašan zadah po luku! 

Za vrijeme snimanja filma „Voda za slonove“, Robert Pattinson se dobrano prehladio. Naravno, njegovoj glumačkoj partnerici Reese Witherspoon to nije bilo baš drago. 

 | Autor: imbd imbd

Jennifer Laurence nije ni Liamu Hemsworthu, a ni Joshu Hutchersonu omiljena glumačka partnerica za poljubac. Josh se žalio da su poljupci s njom previše vlažni. Liam se pak žalio na njen zadah – navodno je glumica prije scena poljubaca jela češnjak i tunu. 

U ovom slučaju se požalila Jennifer Lawrence. Premda je njen poljubac s Bradleyjem Cooperom proglašen na „MTV Music Awards“ najboljim filmskim poljupcem, glumica kaže da je bio previše vlažan. 

U komediji „Ulovi Smarta“ poljubili su se Dwayne Johnson i Steve Carell. Ni jednom ni drugom se to nije svidjelo. 

 | Autor:

Kirsten Dunst doživjela je san svake djevojke – prvi poljubac imala je s Bradom Pittom! Međutim, imala je tada 11 godina i nije bila uopće zainteresirana. Čak je poljubac smatrala odvratnim. 

Rupert Grint i Emma Watson, zvijezde filmskog serijala „Harry Potter“ također su se ljubili na filmu. Emmi to nije baš bilo super – izjavila je da želi što je prije moguće zaboraviti to iskustvo. 

Photo: imbd

Komentari 0