Stars

Severina se prijavila i dobila minimalac od države, a rođendan prekjučer slavila u haljini od 7000 kuna

  • Zbog otkazivanja raznih angažmana i koncerata mnogi pjevači potražili su financijsku pomoć
  • Među njima je i Severina, kojoj je, kao korisnici mjere potpore za očuvanje radnih mjesta, poslovanje palo za najmanje 20 posto
  • Kolika je stvarana šteta u poslovanju definitivno se nije moglo naslutiti na proslavi rođendana pjevačice u utorak, na kojoj je pjevačica zablistala u skupocjenoj haljini

Novonastalu situaciju zbog epidemije uzrokovane koronavirusom većina umjetnika doživjela je kao udar na egzistenciju. Otkazani su im brojni angažmani i koncerti stoga su bili primorani potražiti pomoć. Nakon što su mediji pisali kako je pjevač Jacques Houdek od Hrvatskog društva skladatelja dobio financijsku pomoć, Večernji piše kako su neslužbeno doznali da je za novčanu pomoć aplicirala i Severina

Možda vas zanima Severina otvorila dušu: "Bližnji su prodavali moju intimu za male novce" Rubrika Stars Stars

Popularna pjevačica, koja se vodi kao samostalna profesija, tražila je i dobila pomoć od države za isplatu plaća, koristeći tako mjere potpore za očuvanje radnih mjesta zbog epidemije uzrokovane koronavirusom. Uvjet za državnu potporu je pad poslovanja veći od 20 posto. Napomenimo kako je iznos potpore za poslodavce za ožujak iznosio 3.250,00 kuna po radniku dok se za travanj državna potpora povećava na 4.000,00 kuna, uvećano za doprinose. Pjevačica je tako zadovoljila osnovni uvjet za državnu potporu, ali nije poznato kolika je stvarna šteta njezinog poslovanja. 

Možda vas zanima Severina otkrila koliko se udebljala u izolaciji, a za sve je kriva svekrvina kuhinja Rubrika Stars Stars


No, na ovu vijest koja je obišla medije reagirao je Severinin PR, Davor Grgin: 

"Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost". 
Grgin je dodao kako je odmah po današnjem saznanju, Severina  zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv: "Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost". 

Bilo kako bilo, na proslavi svoga rođendana u samoizolaciji u utorak, Severina je djelovala raspoloženo, a slavila je u haljini od 7.000 kuna. Radi se o vrlo upečatljivoj ljubičastoj  šljokičastoj haljini brenda 16arlington koja se može naručiti preko Farfetcha i ostalih luksuznih webshopova, ali većina ljudi koja je aplicirala za minimalac države teško da si može priuštiti takav luksuz.

Saverina je uz video proslave koji je objavila na Instagramu napisala kako će proslavu 48. rođendana dugo pamtiti iako je unatoč rigoroznim mjerama izolacije potpuno drugačija od svih ostalih kakve je prije imala. 

Većinu vremena u izolaciji Severina Kojić provela je sa suprugom Igorom i njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom u Beogradu, a svoje fanove redovito je zabavljala u serijalu online druženja SeVeTeVe koje na Instagram profilu organizira s drugim poznatim glumcima, pjevačima i zabavljačima. Tom prilikom otkrila je i kako se udebljala sedam kilograma zahvaljujući kuhinji njezine svekrve Olje, a sa svojim fanovima podijelila je i recept za krompirušu u kojoj Severina najviše uživa kad je pripremi njezina svekrva. 

Možda vas zanima Zbog Severininog privođenja u Beogradu, fanovi joj daju podršku - a ima ih jako duhovitih Rubrika Stars Stars

No, u Beogradu izolacija nije protekla sasvim ugodno. Naime pjevačica je 15. travnja zbog nepoštivanja policijskog sata privedena u Beogradu, uoči povratka u Zagreb. Njezin PR Davor Grgin naknadno je objasnio kako je pjevačica nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, parkirala i izgubila iz vida stroga ograničenja u Srbiji. Naime, pjevačica je nakon više od mjesec dana ishodila dopuštenje bivšeg partnera Milana Popovića da nakratko vidi njihovog zajedničkog sina Aleksandra.

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    pa šta je nije sram???????