Stars

Severina otvorila dušu: "Bližnji su prodavali moju intimu za male novce"

  • Severina Kojić na Instagramu je objavila fotografiju koju je popratila emotivnim opisom
  • U objavi se referirala na neke od najtežih dana u svom životu, vezanih uz bitku za skrbništvo na sinom 
  • Progovorila je o svojoj tuzi, ali i najavila kako joj nitko neće skinuti osmijeh s lica

Pjevačica Severina Kojić na svom Instagram profilu objavila je novu fotografiju koju je popratila metaforičkim opisom iz kojeg se moglo naslutiti kako se referira na životnu situaciju i bitku za skrbništvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom. U opisu je stajalo: Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”...prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta dożivjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce,a za velike i sami znate što se sve może dobiti...Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”...prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog zivota sam puno puta dożivjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce,a za velike i sami znate šta se sve może dobiti... Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prosla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati”veselja i 54 dana njihove sramote.A mater mi je dobro rekla,nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11.prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu,ali nisu mi mogli skinuti osmijeh....ni sa ove fotografije,a ni sa brojnih mojih nefotografiranih osmijeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Nista. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Mozda trenutno “slučajno”skijaju,ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma,skuvala san ti pašta šutu #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Pjevačica se konkretno referirala na događaje s kraja studenoga prošle godine kada je odlukom sutkinje donesena privremena mjera prema kojoj njezin bivši partner Milan Popović dobio skrbništvo nad zajedničkim sinom. Severina se na te dana osvrnula kao na dane "najveće tuge". Te je u nastavku priznala: "Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu,ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... Ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih fotografiranih osmijeha."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💜 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

U nastavku je pratiteljima poručila kako im nitko ne bi trebao skinuti osmijeh s lica svojim ponašanjem. "Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto...Možda trenutno “slučajno”skijaju,ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica" - napisala je pjevačica te poručila "Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će...Fala Bogu!".

Također, vrlo su znakoviti hashtagovi koje je koristila na kraju teksta, a posebice onaj #aleksa vrati se doma u kojem se referira na citat iz poznatog domaćeg filma "Kako je počeo rat na mom otoku".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always Look on the Bright Side of Life 🦋#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina @optikaanda

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

 

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0