Stars

Severina je izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom! Mališan će odsad živjeti s ocem

  • Severina je izgubila spor s bivšim suprugom Milanom Popovićem oko skrbništva nad sinom
  • Sedmogodišnji Aleksandar odsad će živjeti s ocem
  • Šokirana pjevačica izjavila "Ovo je presedan, ne znam što da kažem"

Severina je ovih dana zauzeta svojom turnejom, no sumnjamo da je to bio razlog zašto se danas nije pojavila na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu gdje s bivšim partnerom Milanom Popovićem, već poduže vodi bitku oko skrbništva nad njihovim maloljetnim sinom Aleksandrom. Nije se pojavio niti srbijanski tajkun, no sutkinja Tea Golub bez obzira na to je jutros donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da Severinino dijete živi s ocem Milanom Popovićem te da on samostalno odlučuje o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Gdje će mali Aleksandar živjeti?

Još se ne zna kad 7-godišnji Aleksandar odlazi kod oca niti na kojojn će adresi živjeti, ali vijest je potpuno šokirala pjevačicu. "Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju " izjavila je za Jutarni list.

S druge strane, tim Milana Popovića je zadovoljan. "Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere" rekao je Milanov odvjetnik za 24 sata.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Milan Popović s odvjetnikom prije ročišta u proljeće ove godine

Severina smije sina viđati dva popodneva tjedno i svaki drugi vikend

Kako doznajemo, mjera stupa odmah na snagu. Severina će, saznajemo, viđati sina dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Severinini zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0