Stars

Severina Kojić ne skriva svoju tugu: "Znaš, sine to su samo neki papiri koje je netko ispisao"

  • Pjevačica Severina Kojić odlučila je s javnosti podijeliti svoju tugu koju osjeća 
  • Na Instagramu je objavila pismo sinu koji po privremenoj sudskoj mjeri mora živjeti kod oca   
  • "Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati"
     

Pjevačica Severina Kojić danas se po prvi puta oglasila nakon što je jučer donešena privremena pravosudna odluka prema kojoj gubi skrbništvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom. Odlukom suda bila je primorana predati svog sina ocu Milanu Popoviću. Javnosti se obratila putem svog Instagram profila na kojem je objavila pismo posvećeno svome sinu u kojem mu objašnjava cjelokupnu situaciju. Uz fotografiju na kojoj pjevačica i njezin sin Aleksandar poziraju zagrljeni i nasmiješeni, a dodala je i dvije na kojima je prikazana poruka koju joj je napisao njezin sin. "Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje.Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 i pol godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali, znaš što sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Možemo čuda" - stoji u početku objave. 
 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Također Severina je dodala kako joj je po novoj odluci dopušteno da samo dva puta mjesečno može prespavati pored svog Aleksandra te mu u skladu s tim poručuje: "Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu". Poručila mu je kako je sve ovo samo ružan san iz kojeg će se oboje ubrzo probuditi. "Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine" - dodala je pjevačica. Na papiru koji je potaknuo njezino pismo maleni Aleksandar je napisao : "Ti si najbolja mama na svijetu" te nacrtao njih dvoje kako se drže za ruke. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Pjevačica mu se odlučila i javno ispričati što mu nije stigla objasniti cjelokupnu situaciju.  Severina se u objavi prisjetila posljednjih trenutaka koje je provela uz svog sina. "Gledali smo “Toy Story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... morala sam te odvesti... Išli smo sa osmijehom". Osvrnula se i na odluku sutkinje koju je nazvala čudnom tetom. "Čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša"- napisala je Severina te za kraj sinu poručila : "Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robyne moj, tvoj Batman te čeka.  Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju što čine".

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Severina je izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom! Mališan će odsad živjeti s ocem Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jadno je kako razvlači svoj život ovako javno....bolje da se malo pribere i normalnije ponaša a ne cupka ovako postarija polugola na bini
  • lennard12

    van svake pameti je ova cajka -- djetetu od sedam godina ona se obrača preko portala -- zaslužilo je to dijete da ga otac odgaja a ona može i dalje polugola se naslikavat po turnejama nema ni malo dostojanstva ni karaktera