Stars

Severina otkrila koliko se udebljala u izolaciji, a za sve je kriva svekrvina kuhinja

  • Provodeći dane u izolaciji u Beogradu Severina ima odlične recepte za ubijanje dosade 
  • U svome serijalu online druženja na Instagramu SeVeTeVe, splitska pjevačica druži se s poznatim glumcima, pjevačima i drugim zabavljačima, a i prikazuje trenutke iz svoje svakodnevice
  • U posljednjoj objavi odlučila je pokazati i svoje kulinarske vještine koje je naučila od svekrve Olje zbog čijeg je kuhanja, otkrila je pjevačica, nabacila sedam kilograma

Severina Kojić izolaciju provodi sa suprugom Igorom i njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom u Beogradu, a svoje fanove redovito zabavlja u serijalu online druženja SeVeTeVe koje na Instagram profilu organizira s drugim poznatim glumcima, pjevačima i zabavljačima. Uslijed otkazanih glazbenih angažmana, Severina poput svih vrijeme u karanteni krati čišćenjem, kuhanjem, vježbanjem i ostalim kućanski aktivnostima, a kako to izgleda pokazala je i u posljednjoj objavi na društvenoj mreži. 

Možda vas zanima Kakva promjena! Severina je odrezala šiške i moramo priznati da joj baš dobro pristaju Rubrika Stars Stars

‘’Treba se održati forma u svim prilikama i neprilikama’’, naglasila je Severina, a onda je svojim fanovima pustila isječak u kojem je snalažljivo iskoristila trenutke čišćenja za tjelovježbu.

 ‘’Ja ću vježbati pa nek oni misle da sam prala’’, dodala je Severina. A mop za pranje podova iskoristila je kao pomagalo za nekoliko čučnjeva, zatim kao rekvizit za vježbanje nogu i roku, a naposljetku kao rekvizit bez kojeg ne može - mikrofon. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Iako trenutke u izolaciji nastoji iskoristiti za održavanje forme, Severina je priznala kako se ipak udebljala zahvaljujući kuhinji njezine svekrve Olje

‘’Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primjer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vijest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava’’, povjerila se splitska pjevačica. 

Možda vas zanima Severina otvorila dušu: "Bližnji su prodavali moju intimu za male novce" Rubrika Stars Stars

Uz održavanje forme treba se ponekad i nahraniti, mišljenja je Severina i zato je istaknula kako se nahranjena ljubavlju svojih fanova i ‘obitelji koja je nenadano trpi’ u svom serijalu SeVeTeVe odlučila za novu rubriku ‘’Tajne svekrvine kuhinje’’.

‘’Danas ćemo praviti pitu krumpirušu ili krumpiraču, kako vam je drago’’, istaknula je Seve nakon što je sa svojim obožavateljima odlučila podijeliti jedan od recepata koje je naučila od svekrve. 

U cvjetnoj haljini, pregači i kućnim papučama, Severina se bacila na guljenje krumpira i crvenog luka . ‘’Ovo je neki dobar luk, od njega se ne plače’’, podijelila je iskustvo sa svojim pratiteljima. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Krumpir i luk je naribala, ali je objasnila fanovima kako se kućansko pomagalo za ovaj postupak u Splitu zove ''gratakaža''. Za odličnu krumpirušu, otkrila je Seve, potrebno je upotrijebiti duplu kore jer je onda ovo jelo hrskavije. 

Severina je za krumpirušu podijelila i recept, a za slasnu jelo u kojem pjevačica uživa trebat će ti pet krumpira, dva luka, malo soli i papra, 14 kora za savijače te ulje za premazivanje kora. Nakon što se povrće nariba i složi u kore, krumpirušu je potrebno staviti u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva između 40 i 60 minuta

Fanovi će u novim Severininim specijalitetima moći uživati sljedeće subote, ali i u mnogim drugim zanimljiv sadržajima u online druženju.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0