Stars

Kakva promjena! Severina je odrezala šiške i moramo priznati da joj baš dobro pristaju

  • Najpopularnija pjevačica na ovim prostorima odlučila se za promjenu frizure
  • Severina se odlučila za šiške koje joj odlično pristaju, a novi izgled je predstavila na Instagramu
  • Navikli smo na njezine brojne promijene izgleda, no ovaj look joj zaista odlično pristaje

Popularna pjevačica Severina Kojić (47) na svom Instagram profilu pohvalila se novom frizurom. Lijepa brineta odlučila se za šiške koje su dale pravu svježinu njezinom licu. Slika je zapravo trebala predstavljati romantičnu poruku Severininom suprugu Igoru Kojiću, no ipak svu pažnju je odvukla frizura. Par je pozirao u zagrljaju, a uz fotografiju je napisano: ''...mili moj, sad bi se s tobom malo ljubila i ispod tvog ramena učulila...''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Ovo nije prvi put da se pjevačica odlučila za šiške, no moramo priznati da nam se ova varijanta najviše sviđa. U listopadu prošle godine javnost je iznenadila tamnim i ravnim bobom s gustim šiškama, no ubrzo je bilo jasno da je samo riječ o periki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Sličnu frizuru imala je i u lipnju prošle godine za jedno snimanje, a za kratku kosu ispod uha također se nagađalo da se radi o periki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, Severina je poznata po svom stilu, a njezin stil vrlo je često kopiran. Zato ne sumnjamo u to da će mnoge dame ovih dana kod frizera sa zahtjevom da im se skrate šiške.   

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još!