Stars

Veliki zaokret: kako Seve izgleda s roza kosom i kome je posvetila majicu koju nosi?

  • Severina je na najnovijim Instagram objavama iznenadila novom frizurom i bojom kose. Premda vjerujemo da je riječ o periki, izgled je efektan
  • No, pjevačica je pritom iskoristila priliku i pratitelje obavijestila o akciji udruge Nismo same i Humanitarnom buvljaku s poznatima
  • Udruga koja je osnivač hvalevrijednog projekta besplatnog taksi prijevoza za onkološke pacijentice krajem mjeseca će ponovno održati buvljak na kojemu će se moći kupiti predmeti poznatih osoba

Severina ovih dana uživa u putovanju Italijom i, čini se, ni najmanje se ne obazire na druženje i provokacije svojih bivših. Dok je lijepa pjevačica donedavno objavlljivala fotografije iz predivne Puglie, jučer je iznenadila i oduševila obožavatelje neočekivanom transformacijom. Naime, Seve je objavila fotku i reels na kojoj pokazuje novu bob frizuru u genijalnoj ružičastoj boji. Iako ne znamo (ali sumnjamo) radi li se o perici ili se pjevačica odlučila za ovako drastičnu promjenu, slažemo se u jednome: stoji joj baš fora!

Možda vas zanima Istraživanje: Žene su povisile standarde i od veze žele više, što brojne muškarce ostavlja samima Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

I kada je novom frizurom uspješno zadobila pažnju mnogih, Severina je iskoristila situaciju i obavijestila javnost o humanitarnoj akciji udruge Nismo same u kojoj i sama sudjeluje. 

"Ovu majicu doniram udruzi “Nismo same” za žene oboljele od karcinoma. Kroz nekoliko tjedana organizira se i “buvljak” doniranih stvari za prodaju gdje će se naći i ova majica. Svaka kuna im je dobrodošla te vas molim da im pomognete u ovoj humanitarnoj akciji," napisala je Severina ispod reelsa u kojemu nosi majicu s fotografijom pink Cadillaca i natpisa Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Udruga Nismo same ponovno organizira Humanitarni buvljak s poznatima

Potaknuta vlastitom dijagnozom karcinoma dojke i željom da pomogne ženama u sličnoj situaciji, novinarka Ivana Kalogjera 2017. je pokrenula internetsku stranicu za podršku ženama koje su pobijedile malignu bolest ili se liječe od nje. Ubrzo nakon toga osnovala je i udrugu imena Nismo same, a u posljednjih pet godina udruga je organizirala brojne akcije i projekte, među kojima je zasigurno najvažnija i najpoznatija besplatni taksi prijevoz za onkološke pacijentice budući da takva praksa u Hrvatskoj nije postojala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nismo Same (@nismosame)

Jedna od akcija udruge pomoću kojih prikuplja novac za besplatan taxi prijevoz je i Humanitarni buvljak s poznatima. U buvljaku su prijašnjih godina sudjelovale brojne poznate osobe s estrade, poput Indire Levak, Danijele Martinović, Zdenke Kovačiček, Nives Celzijus, Elle Dvornik i brojnih drugih, a sigurni smo da će se brojna imana odazvati i ove godine. Na buvljaku se uistinu nađe svega, od dizajnerskih haljina, torbica, nakita, do autorskih knjiga, albuma i CD-ova s posvetom poznatih. 

Lady Di je i danas ikona stila: 9 njezinih stajlinga koje kopiraju modne influencerice

Ove subote, 3. rujna, udruga poziva na Pop-up event "Nisi sama - ideš s nama!" gdje će na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg), od 9 do 14 sati predstaviti svoje projekte. Na eventu će se održati i modna revija osobnih predmeta koje su udruzi donirale poznate osobe, a koje će se krajem rujna moći kupiti na Humanitarnom buvljaku.

 

 

Photo: Instagram @severina

Komentari 0