Stars

Severina glamurozno proslavila 50. rođendan! Partijala su sva najpoznatija lica s javne scene

  • Pjevačica Severina sinoć je proslavila svoj 50. rođendan
  • Na slavljeničkom partyju u klubu Mintu s njom je slavilo njenih 250 gostiju
  • Posebnu pozornost Severina je privukla i rođendanskom modnom kombinacijom s potpisom Balenciage

Severina je sinoć na glamuroznoj proslavi u zagrebačkom klubu Mint proslavila svoj 50. rođendan! Na velikom slavlju omiljene pjevačice okupilo se mnoštvo uzvanika s hrvatske, ali i regionalne javne scene.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Severina stiže na proslavu svojeg rođendana

Severina je na proslavu stigla prva, u bijelom Porscheu te kao prava slavljenica dočekivala svoje goste, kojih je bilo 250.

 Severinina prijateljica, glumica Arija Rizvić među prvima je podijelila dijeliće atmosfere s početka rođendana te slavljeničko uređenje kluba povodom Severininog 50. rođendana. 

 | Autor: Instagram @arija_rizvic Instagram @arija_rizvic Proslava Severininog rođendana

Klub je bio uređen do zadnjeg detalja, a stolove su krasili aranžmani s cvijećem i svijećnjaci.

Severina je jedna od najuspješnijih zvijezda na Balkanu, a osim brojnim hitovima, svoju je karijeru obilježila i nezaboravnim modnim kombinacijama. Njeno slavljeničko modno izdanje nije bilo iznimka, a pjevačica se na svojoj proslavi pojavila u stylingu koji je sve zaintrigirao.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Severina

Na proslavu je stigla u crnoj kombinaciji od glave do pete koja se sastojala od neobične crne haljine do koljena s pripadajućim rukavicama s potpisom Balenciage, čija je cijena oko 14 tisuća kuna, dok je na nogama nosila predivne sandale s posebnim ukrasnim detaljem, sjajnom kuglicom. Sandale su djelo suradnje Jimmyja Chooa i Thierryja Muglera, a cijena im je nešto viša od 13 tisuća kuna.

Možda vas zanima Iznenađenje za Severinin 50. rođendan! Prijateljica objavila dosad neviđene snimke popularne pjevačice Rubrika Stars Stars

Ako je suditi po Instagram storyju Severinine prijateljice Sonje Dvornik, poznata pjevačica na svojem se rođendanskom slavlju kasnije preodjenula u bež haljinu.

 | Autor: Instagram @sonjadvornik Instagram @sonjadvornik Severina proslavila 50. rođendan

Brojne zvijezde na Severinin rođendan počele su pristizati oko 20 sati pa su se tu našli i Ksenija Urličić, Ankica Dobrić, Matija Vuica, Marko Tolja, Jole, Sandi Cenov, Tarik i Lejla Filipović, Saša Matić, Nenad Korkut i mnogi drugi. Severinini gosti i prijatelji za pjevačicu su imali samo riječi hvale i lijepe želje.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Matija Vuica na proslavi Severininog rođendana

Modna dizajnerica, Matija Vuica, koja je zaslužna za mnogo Severininih modnih kombinacija je rekla: “Sreća, radost i ljubav se večeras kuša za ovim stolovima što su unutra. Bez toga nas ne bi bilo jer ovi rođendani su upravo za to, prijatelji su upravo za to, zato blagodarite”, poručila je Matija.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Marko Tolja na proslavi Severininog rođendana

Marko Tolja prvi je od glazbenika počeo zabavljati goste te je zapjevao “Fly Me To The Moon”. “Sevka me zamolila da dođem zapjevati malo, od Sinatre pa nadalje. Nek je mirna i sretna sa što manje zlih ljudi oko nje. Vjerujem da će ovo biti party godine”, rekao je Tolja.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Ankica Dobrić i Jole na proslavi Severininog rođendana

Glumica Ankica Dobrić Severini je ovo poželjela: „Želim mojoj Sevki da sljedećih 50 provede u pjesmi, smijehu i zadovoljstvu, i da sve loše stvari ostanu zauvijek iza nje“.

Severinino slavlje nisu propustili ni Petar Grašo i Hana Huljić, koji su stigli među posljednjima. Bili su dobro raspoloženi te su nasmijani pozirali fotografima.

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Petar Grašo i Hana Huljić Grašo na proslavi Severininog rođendana

Severinini brojni prijatelji dijelove atmosfere s „rođendana godine“ podijelili su na društvenim mrežama, a ranije jučerašnjeg dana su joj poželjeli i sretan rođendan.

 

Možda vas zanima "Nijedan te muškarac neće voljeti kao on" komentar je uz Sevkinu strastvenu fotku s Tomicom Petrovićem Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Slaven Branislav Babic

Komentari 0