Stars

Saša Lozar otkriva tajnu uspješnog braka: "Suprugu nanovo osvajam iz dana u dan..."

  • Naš poznati pjevač i radijski voditelj, Saša Lozar, je jučer sa svojom suprugom proslavio 14. godišnjicu braka
  • Iako su se vjenčali vrlo mladi, slove kao jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova 
  • "Svoju se suprugu trudim osvajati iz dana u dan jer je to zaslužila. Maksimalno se trudim ne uzimati ju zdravo za gotovo i biti joj bezvremenska podrška i onda kada ona to ne očekuje"

Saša Lozar i njegova dugogodišnja supruga Marina su jučer proslavili 14. godišnjicu braka. Iako svoju intimu vole držati za sebe, slove kao jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova. Zajedno imaju 11-godišnju kćer Evu s kojom čine malu sretnu obitelj. Nazvali smo Sašu kako bismo mu čestitali još jednu uspješnu bračnu godinu i saznali kako su proslavili godišnjicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

"Proslavili smo ju uz intimnu večeru, nikad baš nemamo neke glamurozne proslave. Volimo date night, cvijeće, finu hranu i nas smo si dvoje tada sasvim dovoljni. Okruglu, 10. godišnjicu, smo proslavili u većem društvu, ali druge držimo za sebe". 

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Zanimalo nas je i čime ga je njegova draga osvojila, a s čime ga osvaja i dan danas. "Moja je supruga dobra osoba, potpuno neiskvarena. Danas se vrlo rijetko može sresti iskrena osoba kakva je ona. Predana je u svemu što radi i nije imala nikakve skrivene namjere u svih ovih 18 godina naše ljubavi. Kod nje me osvojila ta rijetkost - nešto na što nisam mogao ostati imun".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Upitali smo ga i koja je tajna njihovog skladnog braka i ljubavi. "Danas je zaista teško dati neki savjet ili recept za ljubav, svakome je drukčije. Mogu reći po kojem se receptu ja vodim - smatram da je ljubav najbitnija, ali ne ona utopijska gdje po cijele dane samo preletavaju ptičice i jednorozi", govori Saša, "Uz to ipak treba nešto više - razumijevanje, podrška, strpljenje, kompromis, uvažavanje. Mislim da je upravo to i najveći problem današnjih odnosa - ljudi nemaju strpljenja, ne uvažavaju osobu pored sebe, možda više brinu za svoje nego tuđe potrebe. Ne želim generalizirati jer nije svima tako, ali čini mi se kao da današnja mlada ekipa s time ima problema".

Možda vas zanima Nevjerojatna ljubavna priča: Umrli na isti dan nakon 71 godine braka Rubrika Život Život

S obzirom da su se supruga i on vjenčali vrlo mladi, zanimalo nas je kako sada gleda na to. "Mi smo se dosta mladi oženili, ali nikad nisam požalio. Naše je vjenčanje bilo iz čiste ljubavi, bez ikakvih skrivenih motiva. Dijete smo dobili tek kasnije, a naša nam je kćer jedna od najboljih stvari koje nam se ikad dogodila. U naš je dom unijela novu energiju, svi smo živnuli", rekao je Saša koji se svakodnevno trudi usrećiti svoje dvije mezimice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Što se tiče bračnog sklada, Saša ga ne prepušta slučaju već se trudi svakodnevno osvajati svoju suprugu. "Trudim se jer je to zaslužila i jer ju volim iznenađivati raznim sitnicama. Nađe se tu i koji buket cvijeća, ali više se fokusiram na nematerijalno. Maksimalno se trudim svoju suprugu ne uzimati zdravo za gotovo i biti joj bezvremenska podrška i onda kad ona to ne očekuje. Dajem joj do znanja da sam uvijek tu, da ju slušam i doživljavam".

Možda vas zanima Suprugina ili suprugova? Istraživanje je otkrilo čija je sreća važnija za uspješan i dugoročan brak Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0