Stars

Sanela iz 'Braka na prvu' otkrila da postoji netko novi u njezinome životu - a pričala je i o Edinu

  • Sanela je otkrila da ima nekog novog u svom životu, nekog tko joj se sviđa
  • Ona i Edin prekinuli su zaruke već ranije, a sada se osvrnula na vrijeme koje su proveli zajedno
  • Mislila je da je zaručena, ali je priznala da je on digao ruke od nje

Sanela iz "Braka na prvu" otkrila je svoj novi ljubavni status. U podcastu "Roksini anđeli" pričala je o sudjelovanju u showu i odnosu s Edinom s kojim je kasnije, kako kaže, mislila da se zaručila.

Sada je komentirala razne navode o svome dosadašnjem ljubavnom životu i priznala da joj se sviđa netko novi.

"I dalje sam solo, ali postoji osoba koja mi se sviđa. To je sve što mogu zasad reći na ovu temu", priznala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brak na prvu (@brak_na_prvu)

Sanelu Novljaković i Jasmina Čauševića spojili su stručnjaci za drugu sezonu "Braka na prvu", no s njim se ipak nije razvilo ništa. Tijekom snimanja se pak zaljubila u Edina Bešića, koji je pak trebao biti s Ernom Hrnjić. Ipak, niti taj par nije kliknuo pa su Sanela i Edin krenuli u ljubavnu avanturu zajedno.

Možda vas zanima Sanela o prekidu veze s Edinom: "Povrijedio me, ja sam mislila da sam i dalje zaručena žena" Rubrika Life&style Life&style

Nakon snimljenog showa zajedno su i živjeli, a pričalo se i o zarukama. Nakon kratkog je vremena ipak došlo do prekida, a sada Sanela izgleda ima novi interes. Tijekom razgovora u emisiji RTL-a osvrnula se i na navode da su ona i Edin bili ljubavnici. "To nikako ne može biti istina jer ja nisam kliknula s Jasminom, Edin nije kliknuo s Ernom, tako da nikakvih osjećaja nije bilo", prisjetila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brak na prvu (@brak_na_prvu)

"On je mene vidio na prvom upoznavanju dok je čekao da uđe na set i rekao: "To je to, to je ta, to je ono što želim". On je saznao moje ime i prezime, potražio me na Instagramu i tako je zapravo krenulo tipkanje", rekla je Sanela dodavši i da je bio velika podrška, ali i da joj je "bacao bubice u uho", piše RTL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brak na prvu (@brak_na_prvu)

"Edin je rekao da sam ja jako divna osoba, da sam osjećajna i topla i da zaslužujem puno više i puno bolje", ispričala je. Nakon što ju je zaprosio preselila je k njemu u Bihać, ali tamo nije mogla ostati dulje od tri mjeseca jer nema papire. Morala se vratiti u Hrvatsku gdje je našla i posao.

Možda vas zanima Edin iz 'Braka na prvu' otkrio: "Prekinuli smo zbog Sanelinog ponašanja, pomirenje ne dolazi u obzir" Rubrika Stars Stars

"Međutim Edin je jednostavno digao ruke od svega. Nije htio imati vezu na daljinu, gdje sam mu ja rekla 'neš ti 200 km udaljenosti. Jednostavno kao da je digao ruke", priznala je Sanela. "Sve je to nekako palo u vodu. Ja sam se vratila u Zagreb, počela raditi, ja sam i dalje mislila da sam zaručena žena, ali je na kraju ispalo da me on od toga dana kad sam ja se vraća u Hrvatsku, da me prekrižio", prisjetila se u razgovoru za "Roksine anđele".

Photo: RTL

Komentari 0