Stars

Edin iz 'Braka na prvu' otkrio: "Prekinuli smo zbog Sanelinog ponašanja, pomirenje ne dolazi u obzir"

  • Nakon završetka showa živjeli su zajedno 3 mjeseca, ali su onda odlučili prekinuti
  • U razgovoru za 24 sata, Edin je priznao da je razlog prekida Sanelino ponašanje, ne daljina kao ona tvrdi
  • Otkrio je i da ni ne pomišlja na pomirenje

Edin Bešić (38) iz 'Braka na prvu' u razgovoru za 24 sata otkrio je da je pravi razlog njegova prekida sa Sanelom Novljaković (38) njezino ponašanje, iako Sanela tvrdi da im je presudila razdvojenost. Na kraju showa su se zaručili, no ljubavi je ubrzo došao kraj. Prvo se za medije oglasila Sanela, a sad je svoju stranu priče ispričao i Edin. 

 

 

Podsjetimo, par se u showu „spojio“ sam jer su ih isprva stručnjaci spojili s drugim ljudima s kojima nisu pronašli zajednički jezik. U „Brak na prvu“ odlučili su se vratiti zajedno kao novi par. Nisu naišli na odobravanje drugih natjecatelja, što je Saneli zasmetalo, a i omelo Edinovu prvu prosidbu pred kraj showa. Ipak u finalnoj epizodi Edin je zaprosio Sanelu, a ona je oduševljeno pristala. Nakon gašenja reflektora i završetka showa, Edin i Sanela kratko su vrijeme i živjeli zajedno, no ubrzo su prekinuli. 

 

 

Možda vas zanima Sanela o prekidu veze s Edinom: "Povrijedio me, ja sam mislila da sam i dalje zaručena žena" Rubrika Life&style Life&style

„U vezi smo bili svega otprilike 6 mjeseci. Živjeli smo skupa kod mene u Bihaću neka 3 mjeseca. U početku je bilo jako zanimljivo, ali ne baš kako sam očekivao jer se ona dosta promijenila po završetku snimanja, nije bila ona ista Sanela kakva je bila prema meni za vrijeme showa. Ja sam to neko vrijeme tolerirao, ali preko sebe nisam mogao ići jer iako sam jako strpljiv inače, postoje granice preko kojih ne idem, pa tako je bilo i u ovom slučaju“, rekao je Edin o razvoju odnosa sa Sanelom.

 

 

Sad, godinu dana poslije, Edin ipak smatra kako je u odnosu sa Sanelom ipak previše brzao. „Sve je to život i to ne bih znao da nisam probao, tako da ne žalim ni najmanje. Sad kad sagledam širu sliku svega, prosidba definitivno nije bila pametan potez, ali što se može”, iskren je bio Edin.

Iako isprva o razlozima prekida nije želio govoriti, rekao je kako stvarni život nije show. Otvoreniji je bio na svom Instagramu gdje je obožavateljima odgovarao na pitanja u vezi showa i veze sa Sanelom. Njegove pratitelja najviše su zanimali razlozi prekida sa Sanelom i hoće li se pomiriti, na što je Edin odgovorio da to neće biti moguće.

O razlozima prekida napisao je: „Apsolutno nikakvog odnosa da kažem nije bilo među nama, jer je ona bila u svojoj nekoj fazi, kako kaže. Ta faza je trajala skoro tri mjeseca i ništa se apsolutno nije promijenilo. Tako da stvarni razlog našeg prekida je isključivo njeno ponašanje!“, a zatim je nadodao:

"Daljina ne bi nikad bila problem da je samo ponašanje bilo kako treba i naš odnos, a živjeti s nekim, eto, tek tako i biti nesretan ne treba nikome, a posebno ne meni. Ako se itko trudio to sam zaista bio ja, što se i moglo vidjeti kroz sve što sam prošao.“

Edin se nakon showa i veze sa Sanelom vratio svom poslu i obvezama, no nije siguran vjeruje li i dalje u ljubav nakon svega što je prošao.

Možda vas zanima Nakon "Braka na prvu" uslijedio stvarni život - Sanela i Edin prekinuli zaruke! Rubrika Stars Stars
Photo: RTL

Komentari 0