Stars

Sandra Perković ne samo da je postala vrtlarica već je obavljenom poslu i nazdravila

  • Atletičarka Sandra Perković (29) dane u karanteni odlučila je skratiti sadnjom cvijeća
  • Sunčane dane iskoristila je kako bi uljepšala svoj vrt, a konačni rezultat podijelila je na Instagramu
  • I početkom travnja se pohvalila fotografijom kako je već posadila cvijeće i začinsko bilje

 Tijekom ove karantene koja traje više od mjesec dana, mnogi od nas su pronašli razne hobije za koje prije nisu imali vremena. Tako su brojne terase, balkoni i dvorišta zablistali u novom ruhu jer su im se vlasnici posvetili te su ih ukrasili raznolikim cvijećem i začinskim biljem. Jedna od poznatih osoba koja se odlučila pozabaviti vrtlarstvom je i naša najtrofejnija atletičarka, bacačica diska Sandra Perković.

Možda vas zanima Ovo je 5 najljepših vrtova na svijetu, vodimo te u virtualnu šetnju njima Rubrika Life&style Life&style

Sunčanu nedjelju Sandra je iskoristila za svoj novi hobi te je podijelila s pratiteljima na Instagramu kako joj po novom izgleda dvorište.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Mmm... Brzi kolačići od kokosa za koje trebaš samo tri sastojka Rubrika Life&style Life&style

Atletičarka je doista bila vrijedna, a možemo vidjeti kako je zasadila ljubičice, sukulente i maćuhice. Njezino dvorište zablistalo je u bojama, a vjerojatno je mnogima dala ideju da se i sami pozabave uređenjem svojih vrtova. Nakon sadnje, Sandra se zasluženo i počastila čašicom rakije za dobro odrađeni posao. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Možda vas zanima Kviz za prvi dan proljeća: Možeš li prepoznati o kojem cvijetu je riječ? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0