Life&style

Sunčane oaze: Zavirili smo na terase naših poznatih dama

  • Poznate Hrvatice uredile su svoje terase koje su im postale omiljeno mjesto za uživanje
  • Na društvenim mrežama ovih dana često objavljuju slike upravo na njima
  • Tako smo imali prilike vidjeti kako izgleda terasa Maje Šuput, Indire Levak, Ljupke Gojić Mikić, Nevene Rendeli Vejzović...

U danima kad moramo biti kod kuće, terase i balkoni su spas za one koji ih imaju, a mnoge poznate Hrvatice na društvenim mrežama pokazale su svoje male oaze na kojima vole provoditi vrijeme ovih dana.

Možda vas zanima Kakva raskoš! Zaviri u kuhinje osam poznatih dama, u kojoj bi ti najradije kuhala? Rubrika Life&style Life&style

Maja Šuput

Popularna pjevačica pohvalila se svojom raskošnom terasom i kako je sama napisala '"morao se dogoditi ovaj 'smak svijeta' da i ona napokon sjedne na svoju terasu''. Na Majinoj terasi dominira svijetla pletena garnitura, a na foteljama su i udobni bijeli jastuci. Maja je i svoju terasu ukrasila brojnim detaljima pa tako možemo vidjeti slike na zidu, cvijeće u vazi, veliki fenjer u kojem se nalaze svijeće... Zaista izgleda kao iz časopisa, a mnogi od nas bi se također voljeli opustiti na takvom mjestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ljupka Gojić Mikić 

Bivša manekenka i poduzetnica nakon godina provedenih u Japanu, sa suprugom Mihaelom Mikićem i njihove tri kćerkice vratila se u Zagreb, točnije na Knežiju, kvart u kojem je odrasla. Na svojem profilu Ljupka često objavljuje fotografije i videa svojih djevojčica pa smo mogli vidjeti i unutrašnjost predivnog stana, a sad je na red došla i terasa. Naime, obitelj je svoj uskršnji doručak priredila upravo na njoj. Šarene plave pločice te veliki sivi stol s pripadajućim udobnim stolicama pravo su mjesto za opuštanje ove peteročlane obitelji kojoj posljednje vrijeme društvo pravi i presladak pas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Nevena Rendeli Vejzović 

Kolumnistica miss7 Bloga, PR stručnjakinja i voditeljica ima svoju pravu malu zelenu oazu. Dolaskom lijepih i toplih dana, Nevena puno vremena provodi na terasi koja se nalazi na krovu njezine zgrade. Uz kutak sa stolom i ležaljkama,  na terasi ostaje još dovoljno prostora za igru za Nevenine tri djevojčice, a kako smo mogli vidjeti, čak su i posadile cvijeće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Možda vas zanima Evo kako ćeš u 3 koraka osvježiti svoje dvorište i balkon Rubrika Life&style Life&style

Indira Levak 

I kada nije bila na nastupima, pjevačica Indira Levak puno je vremena provodila na svojoj terasi, a sada još više. Pjevačica je posebno ponosna svoj kutak jer su namještaj ona i suprug Miroslav dizajnirali i proizveli. Na terasi prevladava industrijski stil te su na zid postavljena ogledala kao dekoracija dok prozračne zavjese daju zaklon od sunca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Nives Celzijus 

Pjevačica vrlo često objavljuje fotografije koje na kojima imamo prilike vidjeti kako se provodi na svojoj terasi. Prostranu terasu okružuje prozirna ograda, a pogled se pruža na velik dio grada. Na njoj ima pletene ležaljke i široke taburee na kojima Nives provodi dane čitajući knjigu, ispijajući vino ili samo uživa u pogledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ana Maras Harmader 

Glumica zagrebačkog kazališta ''Kerempuh'' ovih dana najviše vremena provodi na svojoj prostranoj terasi koju okružuje drveće. Na svojoj terasi Ana ima i puno biljaka, a na drvenim ležaljkama se opušta s petogodišnjim sinčićem Rubensom i suprugom Johnom. Na terasi se nalazi i stol te udobne pletene fotelje na kojima Ana voli čitati knjige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Sandra Perković 

Kad nema priprema i natjecanja, bacačica diska vrijeme provodi u svojem stanu koji je uredila s ljubavlju, no nama je posebno zanimljiva prostrana terasa. Nedavno je Sandra objavila fotografiju na kojoj se pohvalila kako je zasadila cvijeće. Vjerujemo kako će atletičarka uskoro objaviti i ostatak terase na kojoj će uživati u pogledu na svoje biljke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Danijela Dvornik

Blogerica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se opušta uz kavu na svom balkonu. Danijela se vratila u svoj stan nakon što je neko vrijeme provela kod kćeri Elle kojoj je pomagala s kćerkicama, a sad uživa u svom miru uz omiljenu glazbu. Iznad velikih prozora, Danijela je stavila i tendu kako bi joj sunce što manje smetalo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Photo: miss7/Instagram

Komentari 0