Stars
Kim Cattrall

Samantha iz Seksa i Grada napokon progovorila o odnosu s kolegicama te što doista misli o novim nastavcima

  • Kim Cattrall u novom intervjuu dotaknula se svoje najpoznatije uloge, kao i odnosa s tri kolegice iz serije koja ju je proslavila
  • Kim nikad nije krila da s ostalim glumicama nije bila prijateljica, a progovorila je i o svojoj odluci da više ne sudjeluje na zajedničkim projektima
  • Opisala je koliko je “moćno reći ne” i ne popustiti pod pritiskom obožavatelja, medija i producenata

Glumica Kim Cattrall (65) u novom intervjuu za časopis Variety, otvoreno je progovorila o temama koje zanimaju sve obožavatelje kultne serije “Seks i grad”, u kojoj je Kim imala ulogu jedne od četiri prijateljice, Samanthe Jones.

Kim se od franšize oprostila još davnih dana nakon 6 sezona serije i 2 filma, odbivši sudjelovanje u trećem. Nije se slagala s idejama producenata, a posebno s jednom od glavnih glumica, Sarom Jessicom Parker. Objasnila je kako je odbila ponude za treći nastavak filma „Seks i grad“ jer nije bila zadovoljna scenarijem niti napretkom svojeg lika kroz godine, a jedan dio scenarija koji je samo potvrdio njen odustanak bio je posebno bolan.

Naime, prema zamisli producenata, sin Mirande Hobbes, koji je u tinejdžerskim godinama, trebao je poslati fotografiju svog spolnog organa majčinoj prijateljici Samanthi. Kim se takav razvoj njenog lika nimalo nije svidio te je osjećala da je vrijeme da se oprosti od lika Samanthe.

„Bilo je teško i zastrašujuće izboriti se za sebe i ne popustiti pod pritiskom medija i obožavatelja i jednostavno reći, ne, hvala. Ja sam na ovom putu. Bilo je odlično raditi s vama. Toliko sam uživala, ali s tim sam sad gotova“, iskreno je opisala Kim. Priznala je i kako je nakon drugog nastavka filma znala da je konačno gotovo.

Možda vas zanima Nedostaje nam u seriji 'I tek tako', ali Samantha bi mogla prijeći u 'Emily u Parizu' tim Rubrika Stars Stars

Budući da je tako jasno dala do znanja da ne želi sudjelovati u trećem nastavku filma, Kim nikad nije ni dobila poziv za sudjelovanje u novim epizodama serije „I tek tako“.

„Nikada me nisu pitali da se priključim seriji. Mislim da sam poprilično jasno dala do znanja da nisam za takve stvari nakon što su postojale mogućnosti za treći film „Seks i grada“. Stoga sam za seriju saznala baš kao i svi ostali, preko društvenih mreža“, otkrila je Kim u intervjuu.  

Da s kolegicama iz serije Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixom i Kristin Davis nikad nije imala blizak odnos, Kim je otkrila već ranije, a sad se ponovno kratko izjasnila i rekla: „Mislim da samo bile kolegice. Moje kolegice ne moraju mi biti prijateljice. Sve je bilo profesionalno.” 

Prisjetila se i kako je ulogu u seriji “Seks i grad” prihvatila tek iz trećeg pokušaja! "Tri puta sam ih odbila. Nisam mislila da ću to moći u svojim godinama, tada sam imala 42. Ni nakon prvog snimanja nije mi sjelo. Tek kasnije sve se nekako razvilo u dobrom smjeru. Bila sam skeptična jer nisam nikada prije radila na seriji, isključivo filmovima. Kada sam shvatila da radimo nešto jako zabavno svidjelo mi se”, opisala je Kim.

Prokomentirala je i seriju “I tek tako” koja se uskoro vraća u drugoj sezoni. Otkrila je kako nije pogledala niti jednu epizodu, ali da su do nje ipak došli najbitniji zapleti iz serije.

Na kraju je ponovila kako više nikad neće opet igrati ulogu Samanthe i dodala kako je “došla do zaključka da zapravo najveći kompliment koji možete dobiti kao glumac je da nekome nedostajete”. “Mislim da je originalna serija stvarno sjajna, no to je bilo drugačije vrijeme. Moćno je reći ne”, zaključila je Kim Cattrall.

Marijana Perinić Možda vas zanima Seks i grad - surova stvarnost ili totalni promašaj? Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0