Stars
Prijatelji

Ross i Rachel su bili par i u stvarnom životu! Vezu su napokon priznali, a evo i što je pošlo po krivu

  • Godinama su mnogi obožavatelji serije 'Prijatelji' zagovarali tezu kako bi bilo sjajno da su Ross i Rachel par i u stvarnom životu
  • Kao hladan tuš došla im je informacija da su između Davida Schwimmera i Jennifer Aniston postojale simpatije, a svojedobno su čak i "dejtali"
  • Premda on krah njihovog odnosa povezuje s nesretnom sudbinom, mnogi su uvjereni kako je glumac jedini krivac što veza nije uspjela

Liste najpoznatijih televizijskih parova ne prolaze bez da se na njima ne spomenu Ross Geller i Rachel Green, protagonisti hit serije 'Prijatelji'. No, jesi li znala da su glumci koji su ih utemeljili također bili u vezi?

Naime, poznavaoci događaja sa seta otkrili su kako je Jennifer Aniston bila zaljubljena u svog kolegu Davida Schwimmera, a par je čak nekoliko puta i zajedno otišao na spoj. Ipak, glumac nije osjetio dovoljnu povezanost koja bi njihovu vezu odvela na drugu razinu pa su odlučili ostati samo prijatelji.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Možda vas zanima Da ti se zavrti: kolike su bile plaće "Prijatelja", a koliko su dobili povodom novog okupljanja? Rubrika Life&style Life&style

Ova je veza dugo godina bila tek predmet holivudskih kuloara pa su se mnogi iznenadili kad su glavni akteri napokon odlučili progovoriti o njoj. Dogodilo se to upravo prilikom intervjua provedenog za vrijeme okupljanja izvorne postave, odnosno prilikom snimanja specijalne emisije koja je svjetla malih ekrana ugledala 27. svibnja na HBO GO-u.

"Tijekom prve sezone sam bio jako zaljubljen u Jenn", otkrio je David Schwimmer napokon potvrđujući dugogodišnja naklapanja. Kao razlog zašto njihova veza nije uspjela naveo je sljedeće: "Bili smo poput dva broda u prolazu, jer je jedno od nas uvijek bilo u vezi i nikad nismo prešli tu granicu. Poštovali smo to."

Jesi li znala da su se ovi naši glumački parovi zaljubili na setu?

Prijatelji | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Ross i Rachel

Na ove riječi oglasio se i njegov kolega Matt LeBlanc koji je iskazao neslaganje s iznesenom tvrdnjom, no kada je priupitan da razjasni na što je mislio izvukao se argumentom da je to tek bila šala. Ipak, brojnim obožavateljima je ova navodna šala bila dokaz prethodno iznesenih navoda te su uvjereni da David ipak nije bio potpuno iskren u svom objašnjenju.

Ovo nije prvi put da su njegovi kolege insinuirali kako je upravo on bio taj koji je priveo kraju ljubavnu priču "pravog Rossa i Rachel", no glumac je uspješno izbjegavao upite na ovu temu kazavši kako - nema komentara.

Jedan čovjek razotkrio glasovni tik Jennifer Aniston: "Ako si veliki fan Prijatelja, nemoj ovoj pogledati!"

Možda vas zanima Obožavatelji "Prijatelja" moći će prespavati u stanu slavne družine u New Yorku za samo 120 kuna! Rubrika Life&style Life&style

Postojanje ljubavnih iskri potvrdila je i Jennifer Aniston, no ona se u svom odgovoru zadržala na prisjećanju sretnijih trenutaka iz njihove veze. "Sjećam se da sam jednom rekla Davidu da će biti jako razočaravajuće ako se nas dvoje prvi put stvarno poljubimo na nacionalnoj televiziji. I naravno da smo se prvi put poljubili pred kamerama. Ali jednostavno smo obožavanje i ljubav jedno prema drugome kanalizirali kroz Rossa i Rachel", kazala je.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0