Stars

Jesi li znala da su se ovi naši glumački parovi zaljubili na setu?

Za neke glumce snimanje filmova ili pripremanje predstava je bilo fatalno. Ne samo da su postigli uspjeh na poslovnom planu, već su pronašli i životne partnere

Mnogi su ljubavni parovi započeli ljubavnu vezu baveći se istom profesijom i radeći na istom mjestu. Neke profesije su imunije na takve odnose, dok u je nekima upravo plodno tlo za nove ljubavne početke. Možemo slobodno reći da je gluma broj jedan što se tiče takvih odnosa. Nekad kemija između partnera bude toliko jaka da prijeđe s višemjesečnog rada na filmu, predstavi ili seriji u stvaran život.

JELENA PERČIN I MOMČILO OTAŠEVIĆ

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Jelena i Momčilo zaljubili su se 2015. godine na setu domaće serije 'Kud puklo da puklo' u kojoj su oboje imali uloge. Nikad nisu previše pričali o svojoj ljubavi, pa je mnoge iznenadilo kada su  37-godišnja Jelena i 28-godišnji Momčilo 1. svibnja izrekli sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori. Dva i pol mjeseca kasnije na svijet je stiglo njihovo prvo zajedničko dijete, djevojčica Maša

HELENA MINIĆ I DALIBOR MATANIĆ

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell Ljubav između glumice i redatelja planula je dok su 2014. godine radili na predstavi "Thelma&Louise''. Vrlo brzo nakon što je otkrivena romansa između 39- godišnje Helene i 43- godišnjeg Dalibora par je vezu okrunio brakom u Heleninoj rodnoj Istri u prosincu 2014. godine. Već u kolovozu rodilo im se prvo dijete, kćerkica Lola, a dvije godine kasnije na svijet je došao i sinčić Max.

Možda vas zanima Ne, nisu pornići! Ljudi koji vole ove filmove su navodno najbolji u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

ANJA ŠOVAGOVIĆ I DRAGAN DESPOT

 | Autor: Igor Soban/Pixsell Igor Soban/Pixsell Glumci Anja Šovagović i Dragan Despot upoznali su se 1978. godine na Dubrovačkim ljetnim igrama. Anja je tad imala 15 godina, a Dragan sedam godina više. Tad im je presudila razlika u godinama, pa su svojoj ljubavi odlučili dati novu priliku par godina kasnije isto tako u Dubrovniku, kad je Anja bila na drugoj godini Akademije dramskih umjetnosti. Kako su iznenada započeli vezu, tako su se nenadano i vjenčali nakon samo četiri dana veze.  Ove godine su  55-godišnja Anja i 62-godišnji Dragan proslavili 32 godine braka u kojem su dobili kćer Anu (24) i sina Josipa (17). 

BOJANA GREGORIĆ I ENES VEJZOVIĆ

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Ovaj glumački par zaljubio se 2003. godine kada su skupa radili na predstavi 'Popcorn', a svoju vezu su okrunili brakom 3 godine kasnije. U dvanaestogodišnjem braku dobili su sina Raula (11) i kćerkicu Zoe ( 7).  Lijepa 46-godišnja Bojana i njezin pet godina mlađi suprug nerijetko dijele fotografije obiteljskog života u kojem istinski uživaju. 

Možda vas zanima Filmovi zbog kojih jedva čekamo prosinac Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss7

Komentari 0