Life&style

Jedan čovjek razotkrio glasovni tik Jennifer Aniston: "Ako si veliki fan Prijatelja, nemoj ovoj pogledati!"

  • Veliki fanovi serije ‘Prijatelji’ tvrde da im je doživljaj serije potpuno uništen nakon što se pojavio viralni video u kojem se otkriva glasovni tik jednog od likova
  • Naime, u kompilaciji isječaka iz serije pojavljuju se Jennifer Aniston koja uoči izgovaranja rečenice pročisti grlo
  • Mnogi su ulogu Rachel Green počeli gledati totalno drugim očima, no nekolicina je ipak stala u obranu glumice

Fanovi ‘Prijatelja’ ne skrivaju svoje razočaranja nakon što se internetom nezaustavljivo dijeli video u kojem je otkriven glasovni tik Jennifer Aniston kojeg je glumica dosljedno demonstrirala u epizodama kultne serije od 1994 do 2004. godine. Za sve je kriv TikTok korisnik © cts.trphe koji je vrijedno složio kompilaciju svih trenutaka u kojima Zlatnim globusom nagrađena glumica čisti grlo prije svaka rečenice u NBC-jevoj seriji. 

Možda vas zanima Jutarnje rutine poznatih zvijezda: Mnogi se dive ali i čude onome što rade Mark Wahlberg i Jennifer Aniston Rubrika Stars Stars

‘’Ono što će vam otkriti uništit će vam život, posebno ako ste veliki  fan serije Prijatelji. Jennifer Aniston ima neku vrstu glasovnog tika koji radi prije svake izgovorene rečenice. Vrlo je specifičan i ne može se više ne primjećivati kada ga jednom uočite’’, rekao je TikToker. 

U videu su zatim uslijedili isječci iz popularne serije u kojem je prikazan glasovni tik koji je prezentirao lik Rachel Green kroz 10 sezona serije. 

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound - cts.trphe

Mnogi su se nadovezali da je glumica imala ovu naviku posebno prije nego što bi izgovorila neku šalu ili nabacila komentar u humorističnom tonu. 

‘Da, radi to jako često’’, Radi se…o glumi. Pročisti grlo svaki put kada su situacije nezgodne’’, ‘’Primjetila sam to ponekad, ali sam mislila da to radi namjerno’’, neki su komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrea (@anistonlevy)

Neki korisnici interneta istaknuli su kako bi čišćenje grla mogla biti posljedica pušenja cigareta čega se Jennifer Aniston ostavila 2012. godine nakon 20 godina prakticiranja ove loše navike. 

Nova frizura za novi početak! Jennifer Aniston objavom sretne vijesti oduševila obožavatelje

U nedavno intervju stranim medijima Jennifer je priznala kako je uspjeh serije ‘'Prijatelji’ zatekao nju i njezine kolege, ali i da se vrlo dugo vremena nije mogla riješiti lika Rachel Green koji je lansirao u zvijezde. 

‘’Nisam mogla pobjeći od Rachel jako dugo vremena…u Filmu ‘Dobra djevojka’ (2002.) prvi put sam mogla biti netko tko nije bio Rachel i to je bilo takvo olakšanje’’, rekla je 52-godišnja glumica. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: imdb

Komentari 0