Stars

Ronaldu i Georgini stiže podrška nakon gubitka sina: "To je najveća bol koju roditelj može osjetiti"

  • Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez objavili su smrt novorođenog sina, slomljeni zbog nenadoknadivog gubitka
  • Ronaldo i Georgina čekali su blizance, dječaka i djevojčicu. Djevojčica se rodila, ali dječak, na žalost, nije preživio porod
  • Poruke sućuti i podrške stižu im iz cijelog svijeta

Nogometna superzvijezda Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez objavili su u ponedjeljak na društvenim mrežama da im je preminuo sinčić. Ronaldo i Rodriguez su napisali: "S najdubljom tugom moramo objaviti da je naš dječak preminuo. To je najveća bol koju svi roditelji mogu osjetiti." Zvijezda Manchester Uniteda u listopadu je objavila da on i Rodriguez očekuju blizance. U prosincu su objavili da očekuju dječaka i djevojčicu. Djevojčica se rodila, ali dječak, na žalost, nije preživio porod. 

Možda vas zanima Georgina je pokazala trudnički trbuščić u Dubaiu! Cijela je obitelj na okupu Rubrika Stars Stars

Ronaldo i Georgina su izjavili da samo rođenje djetetove sestre blizanke daje njemu i njegovoj partnerici Georgini Rodríguez snagu: "Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da živimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Željeli bismo zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Mi smo svi smo uništeni ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku", napisali su 37-godišnjakinja i nogometaš na Instagramu.

Što će roda donijeti? Ronaldo i djevojka Georgina objavili sliku ultrazvuka. Točnije, dvije slike

Odgovarajući na Ronaldovu vijest, United je objavio poruku na Twitteru. Pisalo je: "Tvoja bol je naša bol, Cristiano šaljemo ljubav i snagu tebi i obitelji u ovom trenutku." "Srceparajuća vijest. Moja najdublja sućut tebi i cijeloj tvojoj obitelji",  napisao mu je voditelj Piers Morgan (57). "Prijatelju moj, poslao sam ti svoje molitve i svoje osjećaje u ovom teškom trenutku. Neka Bog utješi vaša srca i osvijetli svaki korak na putu", javio mu se i bivša nogometna legenda Pele (81).

Možda vas zanima Seriju o Ronaldovoj djevojci masovno kritiziraju: "Ona je previše plitka i malo toga zna, a prilično je i dosadna" Rubrika Stars Stars

Portugalac već ima četvero djece, od kojih su dvoje blizanci. Ronaldovo prvo dijete s Georginom, Alana Martina, rođena je u studenom 2017. On je također otac blizanaca Eve i Matea, koje je rodila surogat majka u lipnju 2017. Nogometaš također dijeli svog sina Cristiana Jr. s bivšom partnericom čije ime nikada nije bilo poznato javnosti.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0