Stars

Seriju o Ronaldovoj djevojci masovno kritiziraju: "Ona je previše plitka i malo toga zna, a prilično je i dosadna"

  • Georgina Rodriguez novom je Netflixovom serijom željela prikazati sebe kao majku, influencericu, poslovnu ženu i partnericu Cristiana Ronalda
  • "Dokumentarac" je trebao dokazati kako je Georgina više od WAGS-ice, no komentari su mahom negativni: "Ovo je neugodno gledati", "Ona je dosadna kućanica koja objavljuje svoje luksuzne torbice"
  • No pravi bi dokumentarac trebao pokazati i nečiju lošiju stranu, no to se nije dogodilo. Na primjer, ne spominju se napetosti u njezinoj obitelji koja tvrdi da ih je manekenka isključila; serija pokazuje samo savršen život

Georgina Rodriguez, je li ona više od djevojke nogometaša? Netflix je prije nekoliko dana izbacio novu, "Soy Georgina", dokumentarnu seriju u šest nastavaka koja govori o životu Georgine Rodriguez, djevojke nogometaša Cristiana Ronalda. Serija je emirirana na njezin 28. rođendan, a Netflix ga jej službenoj objavi opisao ovako: "Pridružite se Georgini Rodriguez - majci, influencerici, poslovnoj ženi i partnerici Cristiana Ronalda - u ovom emotivnom i dubokom prikazu njezina svakodnevnog života."

Možda vas zanima Na Netflixu je izašao dokumentarac o Georgini, a upravo su isplivale i fotke prije operacija Rubrika Stars Stars

Premda je serija jedan od najgledanijih sadržaja na Netflixu, svi su bili jako znatiželjni, gledatelje se nije previše dojmila. Na IMDb-u dobila je nisku ocjenu 3.8 (od 10), a uslijedili su i brojni negativni komentari. Negativni komentari pljušte na račun produkcije, scenarija i svega onog što je Georgina Rodriguez pokazala pred kamerama. 

Georgina je pokazala trudnički trbuščić u Dubaiu! Cijela je obitelj na okupu

"Mislim da ona ne zaslužuje film, jer ona je zapravo nitko. Razumijem, ona je Cristianova partnerica, ali je Cristiano taj koji je slavna osoba i naporno radi da dobije novac koji troši. S njenog Instagrama može se vidjeti da je dosadna kućanica koja objavljuje svoje luksuzne torbice. To je to. To rade Kardashiani. Ne bavi se nikakvim dobrotvornim radom, brine samo o sebi. Nezanimljivo", piše jedan gledatelj.

"Dakle, ovo je nešto što se doima kao priča koja nema kraja, ni o čemu posebno, osim činjenice da je u njemu Ronaldova cura. Evo u čemu je stvar, nemam ništa protiv njenog rada ili činjenice da je influencerica, pretpostavljam da je popularna u Portugalu i to je u redu. Ali ona je previše plitka i malo toga zna, a prilično je i dosadna. Molim vas, prestanite snimati emisije o plitkim ljudima koji su poznati po tome što su poznati, ali nemaju ništa za ponuditi osim pokazivanja svog lica i svoje Gucci i Versace odjeće i nakita", dodaju drugi.

"Ovo je neukusno i neugodno za gledati. Pogotovo ljude koji okružuju ovu damu bez osnovne kulture koja pokušava pokazati svoje bogatstvo. Nisam siguran sviđa li se ikome ova neinteresantna razmažena dama koja nosi dodatke s etiketom Guccija. Kuće i čamci su posebno izvan granica dobrog ukusa, u ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo, osim nevjerice što je oko nje toliko lažnih ljudi", piše još jedan od gledatelja na IMDB-u.

Konkretno kroz šest epizoda argentinska manekenka nas vodi na putovanje u kojem prikazuje kako joj se život promijenio u proteklih pet godina. Možemo vidjeti što se krije iza sjaja, glamura i crvenih tepiha, a za sve Ronaldove fanove, i on je u showu. Ovo je gotovo scenarij kako je od prodavanja "krpica" došla do bogatstva, kako je od prodaje dizajnerske odjeće prešla na nošenje dizajnerske odjeće.

Georgina Rodriguez Možda vas zanima Ujak Ronaldove zaručnice tvrdi da je Georgina odbacila svoju obitelj: “Ona je zla žena!” Rubrika Stars Stars

Netko tako visokog profila kao što je Christiano Ronaldo vjerojatno je ovdje osobniji i autentičniji nego u svojim intervjuima, definitivno je gledljiviji, iako bi gledatelji možda voljeli vidjeti i drugu stranu njihovog života iz bajke. Ne spominju se napetosti u njezinoj obitelji zbog tvrdnji rodbine koju je manekenka isključila te neke druge trzavice u njihovim životima o kojima su mediji proteklih godina pisali pa je na kraju sve ostalo na samopromociji zaručnice jednog od najpopularnijih nogometaša na svijetu.

Photo: Instagram@shethinx

Komentari 0