Stars
Georgina Rodriguez

Ujak Ronaldove zaručnice tvrdi da je Georgina odbacila svoju obitelj: “Ona je zla žena!”

  • Na Netflixu s prikazivanjem uskoro kreće reality show koji prati život Georgine Rodriguez, zaručnice Cristiana Ronalda
  • Iako sad živi u luksuzu, Georgina je imala teško odrastanje
  • Dio njene obitelji sada tvrdi da je u potpunosti zaboravila na njih zbog glamuroznog života s Cristianom Ronaldom

Netflixov reality show koji prati životnu priču Georgine Rodriguez “I am Georgina”, prikazat će njem “život iz snova” koji živi sa zaručnikom Cristianom Ronaldom.

Odmori na luksuznim lokacijama, letovi privatnim avionom i skupocjena garderoba sada su dio Georginine svakodnevice, no i sama Georgina u traileru je priznala da nije uvijek bilo tako. “Znam kako je to nemati ništa, a znam i kako je kad imaš sve.”, rekla je Georgina koja će 28 godina navršiti na dan premijere svog reality showa.

U najavi showa posjećuje svoj rodni grad i govori kako nikad neće zaboraviti svoju obitelj i otkud dolazi prije nego što je u njen život ušao Cristiano Ronaldo.

Georgina je imala skromno odrastanje, a prije nego što je upoznala Ronalda radila je kao dadilja u Bristolu, a zatim u Guccijevom dućanu u Madridu, gdje je i upoznala Ronalda.

No, pojedini članovi njene obitelji tvrde suprotno te da ih je Georgina nakon što je upoznala Ronalda u potpunosti izbacila iz svog života.

U obrušavanju na 27-godišnju Georginu, koju je pomogao odgojiti nakon što je njen otac završio u zatvoru, Jesus Hernandez je otkrio da je “nazvala samo jednom ili dvaput od kad sam saznao da je u vezi s Ronaldom.”

Jesus Rodriguez nazvao ju je “najzlobnijom ženom” i tvrdi da je “zaboravila na svoju obitelj” nakon što je upoznala sadašnjeg zaručnika Cristiana Ronalda.

Georgina podijelila predivan prizor tijekom pregleda ultrazvuka, dok sa strane, sa uzbuđenjem sve prate oni najmlađi Možda vas zanima Georgina podijelila obiteljsku fotografiju s pregleda ultrazvukom, a Ronaldo se priključio komentarom Rubrika Stars Stars

U razgovoru za The Sun još je dodao: “Možda nas se srami i misli da je bolja od nas jer mi ne živimo u luksuzu poput nje. Nikad je ništa nisam tražio.”

Jesus je brinuo za Georginu i njenu sestru nakon što je njihov otac Jorge neuspješno pokušao prokrijumčariti kokain u vrijednosti od 100 tisuća funti iz Španjolske kad je Georgina imala samo 4 godine.

Jesus je rekao: “Moja je dužnost bila brinuti za Georginu i njenu sestru, kupovati im odjeću, hraniti ih i plaćati im struju i vodu. Sve sam radio. Georgina je živjela sa mnom dok je bila tinejdžerica sve dok mog šogora nisu poslali natrag u Argentinu.”

Nadodao je i kako mu je Georgina odbijala reći gdje je njen otac Jorge pokopan nakon što je umro prije tri godine.

Jesus, koji živi u Španjolskoj u dvosobnom stanu i zarađuje 800 eura mjesečno, čak je jednom na Facebook profilu Cristiana Ronalda ostavio i komentar u kojem je napisao: “Uz sebe imaš najzlobniju ženu.”

On nije jedini kojeg ovakvo Georginino navodno ponašanje ljuti. Prema navodima, Georginina polusestra Patricia Rodriguez tvrdi da je Georgina odbila pitati Cristiana za autogram za Patricijinog sina jer je nogometaš “bio na odmoru.”

Također, The Sun navodi kako je Georginina baka Juana Escarabajal umrla prije nego što je imala priliku uživo upoznati svoju praunuku Alanu Martinu, koju je Georgina rodila u vezi s Ronaldom. Tvrde da im je Georgina samo poslala fotografiju.

Izjave jedne strane njene obitelji izašle su nekoliko dana prije premijere njenog realityja na Netflixu, “I Am Georgina”. Georgina je više bliska s majkom Anom Marijom i starijom sestrom Ivanom, što često napominje. “Moja sestra, mama i ja oduvijek smo bile obitelj i jako ujedinjene.”

Netflix je u najavi reality showa napisao: “Pridružite se Georgini Rodriguez – majci, influencerici, poslovnoj ženi i partnerici Cristiana Ronalda – u ovom emotivnom i iskrenom prikazi njenog života.”  

Georgina je u objavi o nadolazećem reality dokumentarcu na Instagramu napisala: “Hvala Netflixu što je sa mnom proživio jednu od najljepših avantura u mojem životu i bezbroj puta hvala svim mojim pratiteljima i prijateljima koji se vesele premijeri mog reality showa.”

Okolnosti života ovog španjolskog modela promijenile su se u samo nekoliko godina. Georginina financijska vrijednost sad se procjenjuje na 20 milijuna funti, a sklopila je i velike ugovore s raznim modnim i beauty internacionalnim kompanijama. 

Možda vas zanima Što će roda donijeti? Ronaldo i djevojka Georgina objavili sliku ultrazvuka. Točnije, dvije slike Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0