Stars

Što će roda donijeti? Ronaldo i djevojka Georgina objavili sliku ultrazvuka. Točnije, dvije slike

  • Cristiano Ronaldo i partnerica Georgina Rodriguez objavili su da očekuju blizance u slatkoj objavi na Instagramu
  • Nogometna zvijezda je otac već četvero djece, od kojih je troje rodila surogat majka
  • Cristiano i Georgina dijele strast i ljubav prema roditeljstvu i rekli su kako bi željeli još djece, a želja će im se (dvostruko!) ispuniti

Obitelj Christiana Ronalda raste! Nogometaš i njegova partnerica Georgina Rodriguez u roku od šest mjeseci dočekati će ne samo jednu bebu, već dvije. Cristiano i Georgina podijelili su sjajnu vijest sa svojim pratiteljima preko društvenih mreža, gdje su mnoge ostavili s osjećajem šoka i uzbuđenja. Manekenka Georgina (27) sada je tri mjeseca trudna sa zvijezdom Manchester Uniteda, tvrdi španjolski magazin "Hola!".

Možda vas zanima Lourdes Leon o tome kako je to kad ti je mama Madonna: "Kontrolira me cijeli život" Rubrika Stars Stars

Dijelivši radost zajedničkom objavom Instagramu, ozaren par objavio je uzbudljivu vijest držeći u ruci slatku fotografiju na kojoj drže ultrazvučne snimke beba. Cristiano i Georgina su napisali uz fotografiju: "Drago nam je što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi - jedva čekamo da te upoznamo."

Ronaldo (36) već je otac četvero djece - troje djece rodile su dvije surogat majke. Osim što je podijelio snimku nerođenih blizanaca, Ronaldo je na Instagram storiju podijelio i preslatku fotografiju svoje djece Alane (3), četverogodišnjih blizanaca Eve i Matea te najstarijeg sina Cristana Jr (7).

"Kod kuće odgajam dijete, a muž mi kupuje Louis Vuitton i Range Rovera jer zna koliko naporno radim"

Prvi put je postao otac 2010. godine, kada mu se rodio sin Cristiano Jr. Identitet majke po dogovoru s njom nije javno otkrio. Sportski as potom je postao otac blizanaca, kćeri Eve i sina Matea, rođenih surogat majčinstvom. Njegova sadašnja djevojka Georgina Rodriguez rodila im je kćer Alanu Martinu nekoliko mjeseci kasnije, 12. studenog 2017. godine. 

Cristiano je u vezi sa španjolsko-argentinskom manekenkom Georginom posljednjih pet godina. Par dijeli strast i ljubav prema roditeljstvu, a na društvenim mrežama često dijele mnogo o svojoj obitelji, posebno o trenucima koje provode zajedno, često prikazujući isječke i fotografije doma koji je pun zabave i smijeha djece.

Ronaldo je 2017. priznao da želi sedmero djece, dok je Rodriguez prošle godine rekla: "Moja želja za majčinstvom jača je od svega. Nadam se da ću imati još djece." Nakon vijesti o dolasku bebi, objava je prikupila više od 25 milijuna lajkova i mnoštvo komentara prijatelja i obožavatelja koji su brzo poslali svoje čestitke.

"Rečeno mi je da nikada neću moći postati majka, a sada sam posljednjih 14 godina trudna i mama sam desetoro djece" Možda vas zanima "Rečeno mi je da nikada neću moći postati majka, a u zadnjih 14 godina rodila sam desetoro djece" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@lovelifepassport

Komentari 0