Stars

Georgina je pokazala trudnički trbuščić u Dubaiu! Cijela je obitelj na okupu

  • Georgina je objavila fotografiju na kojoj ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić
  • Pozirala je uz Cristiana i njihovih četvero djece na plaži u Dubai 
  • Obitelj je u toplije krajeve odletjela kako bi proslavili njezin 28. rođendan

Da Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo očekuju blizance dobro je poznata vijest, a zvijezda nove Netflixove serije ponosna je na svoj trudnički trbuščić. Na posljednjoj fotografiji koju je objavila pozira u badiću pored nogometaša i njihovih četvero djece.

Velika obitelj nalazi se u Dubaiu gdje je 28-godišnja zvijezda Netflixovog showa, I Am Georgina, proslavila svoj rođendan.

Pozirali su na plaži, a Georgina je na fotografiji odjevena u plavi dvodijelni badić, dok preko kose nosi maramu slične nijanse. Pored nje su 36-godišnji Ronaldno i njihova djeca: 4-godišnji blizanci Eva Maria i Mateo, 4-godišnja Alana Martina i 11-godišnji Cristiano Junior.

Možda vas zanima Na Netflixu je izašao dokumentarac o Georgini, a upravo su isplivale i fotke prije operacija Rubrika Stars Stars

"Tako sam ponosna na svoju predivnu obitelj. Ovdje u Dubaiju snovi se ostvaruju", napisala je Georgina u objavi. I nogometaš je objavio istu fotografiju na svome Instagramu, no ispod nje je dodao nekoliko rečenica na arapskom. "Hvala ti Dubai što smo se dobro proveli. Hvala ti Dubai za tople osjećaje. Hvala ti Dubai što si nam pružio najljepše obiteljske trenutke", glasilo bi u prijevodu.

"Dubai je moj drugi dom. I moja je obitelj zahvalna za toplu dobrodošlicu i vellikodušnost tvojih divnih ljudi... S iskrenom ljubavlju prema tebi", dodao je. U toplije krajeve slavni je par odletio kako bi proslavili Georginin 28. rođendan, koji su proveli u glamuroznom ambijentu.

"Snovi se doista ostvaruju", napisala je makenenka ispod nekoliko fotografija koje pokazuju detalje s proslave.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Da im dolaze blizanci par je objavio u listopadu prošle godine, a na Instagramu su podijelili fotografiju na kojoj poziraju zajedno držeći fotografije s ultrazvuka. "Sretni smo što možemo najaviti da očekujemo blizance. Srca su nam puna ljubavi - ne možemo dočekati upoznati vas", napisao je Cristiano u objavi koju je podijelila i njegova djevojka.

Georgina podijelila predivan prizor tijekom pregleda ultrazvuka, dok sa strane, sa uzbuđenjem sve prate oni najmlađi Možda vas zanima Georgina podijelila obiteljsku fotografiju s pregleda ultrazvukom, a Ronaldo se priključio komentarom Rubrika Stars Stars

U prosincu su pak otkrili da im dolaze djevojčica i dječak, i to u video objavi s njihovom djecom.

Nogometaš je i ranije ovoga tjedna objavio fotografiju s najmlađim članovima obitelji, dok stoje zagreljni na plaži, napisavši u objavi: "Ponosan tata".

Osim predivnoga obiteljskog putovanja, Georgina  je za svoj 28. rođendan dobila i još jedan poklon.

Upravo se na taj dan emitirala prva epizoda Netflixovog showa o njezinome životu pod nazivom I Am Georgina.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0