Stars
Rene Bitorajac podijelio snimku prve sezone 'Plesa sa zvijezdama': "Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?"

Rene Bitorajac objavio video iz 'Plesa sa zvijezdama' iz 2006.: "Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?"

  • Rene Bitorajac oduvijek je imao vrhunski smisao za humor u kojemu smo neprestano uživali u seriji "Bitange i princeze"
  • U svom starom stilu, nastavlja nas nasmijavati i danas putem društvenih mreža, ali i podsjetiti na neke davno zaboravljene dane
  • Ovoga puta prisjetio se svog sudjelovanja u prvoj sezoni showa 'Plesa sa zvijezdama' 2006. godine, a glavno pitanje je bilo  - tko se više promijenio: on ili Maja Šuput?

Rene Bitorajac često voli svoje pratitelje podsjećati na trenutke iz prošlosti.Tako se ovoga puta prisjetio dana kada su on i Maja Šuput sudjelovali u prvoj sezoni showa 'Plesa sa zvijezdama' - 2006. godine. Postavio je i pitanje - tko se više promijenio - on ili Maja?

Nikad viđeno: kako je izgledao Rene Bitorajac dok je imao kosu otkriva fotka iz mladosti

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Rene Bitorajac i Mirjana Žutić

"Isssss, 2006. godina. Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput? Ja u tom trenutku 71 kg., danas 84. Snimam Bitange i princeze po cijele dane, navečer probavam isto to pred premijeru u kazalištu, a ples treniram u kasnim noćnim satima. U isto vrijeme dolazi prvo dijete… Ipak, ja uđoh u finale", napisao je u opisu Instagram objave.

Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac 98': Tarik malo ostario, Rene isti, frizura i dalje postojana Možda vas zanima Kakav flashback! Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac prije 23 godine Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Maja Šuput i Ištvan Varga

Naime, Bitorajac je tada s plesnom partnericom Mirjanom Žutić osvojio drugo mjesto, a Maja Šuput i Ištvan Varga napustili su show tik prije finala. Pobjedu su tada odnijeli glumica Zrinka Cvitešić i plesač Nicolas Quesnoit.

Rene Bitorajac 'zaprijetio' Tariku i ekipi kviza 'Milijunaš', ali napravio i jedan jako plemenit čin

"Ček, ti si bio na plesu sa zvijezdama... Woow, skroz sam zaboravio!", "Predobro ste izgledali! Mladi i otkačeni!", "Ma kakva Maja...bolji si od nje", "Iskreno cijenim te do groba, al bez brade Rene nije Rene...", "Ti si uvijek isti", "Na Maji se kadar promijenio dva puta i ona u oba ima istu frizuru..koji šok za mene", samo su neki od komentara pratitelja.

Možda vas zanima Rene Bitorajac prisjetio se "teškog" djetinstva i odrastanja bez puno stvari Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0