Stars

Nikad viđeno: kako je izgledao Rene Bitorajac dok je imao kosu otkriva fotka iz mladosti

  • Rene Bitorajac objavio je fotografiju iz mladosti, pratitelji zbog guste kose nisu mogli vjerovati da je to on 
  • Glumac je pozirao u rokerskom izdanju noseći kožni prsluk preko golog torza
  • Njegova frizura privukla je mnoštvo komentara, a brojni pratitelji našalili su se na njegov račun

Filmski, televizijski i kazališni glumac, a povremeno i TV voditelj, Rene Bitorajac, godinama je javnosti poznat po svojem "ćelavom" imidžu. Duhovitog glumca mnogi jedino i poznaju obrijane glave, no Rene nije oduvijek njegovao takav imidž, čemu svjedoči i posljednja fotografija koju je podijelio s pratiteljima. 

Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac 98': Tarik malo ostario, Rene isti, frizura i dalje postojana Možda vas zanima Kakav flashback! Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac prije 23 godine Rubrika Stars Stars

Rene Bitorajac, najširoj publici poznat po ulozi Robija u možda najboljoj domaćoj humorističnoj seriji, "Bitange i princeze", ali i po tzv. ozbiljnim filmskim ulogama, na svojem je Instagram profilu objavio fotografiju iz mladosti. Glumac (49) pozirao je u kožnom prsluku, golog torza ispod njega i s crvenom maramom oko vrata, a najviše pozornosti privukla je frizura. Točnije činjenica da ima kosu! Kako je Rene prepoznatljiv po obrijanoj glavi, mnogi su se začudili tome koliko je u mladim danima kose imao. "Evo jedna friška fotografija", našalio se u opisu objave.

Ova djevojka je samo željela suptilne plave pramenove, a frizerka joj je od kose napravila groblje

Pratitelji su ubrzo počeli komentirati njegovu objavu: "Dok se još koristio Head & Shoulders", "Veća si faca sad", "Brad Pitt za siromašne!", pisali su. Neki su se na Reneov račun i sami našalili. "Dok je bilo manje mišića, a više kose", jedan je od komentara. "Vidim, bio si u Turskoj na presađivanju kose", našalio se drugi.  "Ajme koliko kose", redali su se komentari na glumčev mladenački izgled. Neki čak nisu mogli vjerovati kako se uistinu radi o Reneu, napisavši: "To si ti? Nemoguće".

Novi serijal skečeva 'Ekperiment' na 24sata Možda vas zanima Hoće li im uspjeti eksperiment? Mila i Rene moraju provesti u stanu 365 dana da bi osvojili po 100.000 kuna! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@rene_bitorajac

Komentari 0