Stars
Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac 98': Tarik malo ostario, Rene isti, frizura i dalje postojana

Kakav flashback! Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac prije 23 godine

  • Rene Bitorajac oduvijek je imao vrhunski smisao za humor u kojemu smo neprestano uživali u seriji "Bitange i princeze"
  • U svom starom stilu, nastavlja nas nasmijavati i danas putem društvenih mreža
  • Pogledaj scenu mladih i nadobudnih glumaca i vrati se u prošlost s Reneom Bitorajcem i Tarikom Filipovićem

Svi se s vremena na vrijeme s nostalgijom u srcu volimo prisjetiti uspomena iz starih lijepih i sretnih dana. A jedan od najpoznatijih domaćih glumaca na društvenim mrežama to radi dosta često, naravno, riječ je o glumcu Reneu Bitorajcu koji s pratiteljima dijeli trenutke iz mladosti, a ovoga puta uz njega se našao njegov kolega i prijatelj Tarik Filipović. 

Lejla Filipović pozirala uz 18-godišnjeg sina i čestitala mu rođendan, a Tarikova emotivna poruka ju je rasplakala

Iznenađenje i brojne reakcije među pratiteljima na Instagramu izazvala je snimka iz 1998. godine, na kojoj su mladi Rene i Tarik. "Prijedlog kako do Crikvenice. Danas ovako ne mogu i do WC-a. 98. godina je, vidi se na Tariku i na meni", napisao je Rene i izazvao duhovite komentare obožavatelja.

Lejla Filipović Možda vas zanima Lejla oduševila ljetnim stajlingom! Suprug joj tepa da je morska vila, a neki je uspoređuju sa Charlize Theron Rubrika Stars Stars

Da su se promijenili i više je nego vidljivo, a neki od genijalnih komentara na račun izgleda bili su: "Tarik ostario, a ti isti, frizura i dalje postojana", "Tarik razvijen kao kila piletine", "Dečki, kak ste mladi".

26 godina stara slika: Rene Bitorajac ima kosu, Tarik izgleda kao Hugh Grant, a tu je i Goran Višnjić...

Možda vas zanima "Lejla i ja smo se tri puta i razveli u pandemiji", rekao je Tarik Filipović Neveni Rendeli Rubrika Stars Stars

Ovaj fantastični dvojac zajedno je na setu radio poprilično često - od kazališnih predstava do televizijskih serija. Najveći projekt po kojem ih, vjerujemo, svi pamte je serija "Bitange i princeze". A mnogi i danas sa sigurnošću tvrde da je to bila najuspješnija hrvatska humoristična serija svih vremena.

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • krpa

    Izgledali su a i izgledaju kao netalentirane dangube, u protu Hrvatskoj misiji Smeča od ljudi bili i jesu Svaki dobronamjerni Hrvat bi trebao sabotirati Ožusko pivo dok je u reklamama ovo ćelavo smeće.