Stars

Rene Bitorajac 'zaprijetio' Tariku i ekipi kviza 'Milijunaš', ali napravio i jedan jako plemenit čin

  • Glumac i voditelj Rene Bitorajac veoma je aktivan na društvenim mrežama 
  • Često komentira aktualnosti, ali i dijeli fotografije iz prošlosti te isječke omiljenih scena iz serija, skečeva i filmova u kojima je glumio
  • U posljednjim objavama se dotaknuo pitanja u kvizu 'Tko želi biti milijunaš', ali i jednog dobrog djela

Kvizaška scena u Hrvatskoj je posljednjih godina zaista jaka, a samim time su i televizijski kvizovi među omiljenim zanimacijama velikom broju ljudi. Često se tako dogodi da se i osobe iz javnog života pronađu kao dio pitanja, a to se opet dogodilo poznatom glumcu i voditelju Reneu Bitorajacu.

Rene se s posljednjom situacijom iz kviza 'Tko želi biti milijunaš' pohvalio na svom Instagram profilu te je uz sliku napisao: ''I evo me opet na kvizu!  Pa kaj si ti lud!? Lako za mene, ali Kumerle bi to mogao početi naplaćivati...'', aludirajući tako na svoj lik Roberta Kumerlea u popularnoj seriji 'Bitange i princeze'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rene Bitorajac (@rene_bitorajac) on

Pitanje je glasilo - ''Koji je tv-lik poznat po proročanskoj: ''Dva metra od mene!''?'', a svatko tko je pogledao barem jednu epizodu znao je da je riječ o liku kojeg je utjelovio Bitorajac. I njegovi pratitelji su bili oduševljeni pa su mu pisali kako bi mogao napraviti brend, da su odrastali uz seriju te da su pogledali sve epizode serije.

Možda vas zanima 26 godina stara slika: Rene Bitorajac ima kosu, Tarik izgleda kao Hugh Grant, a tu je i Goran Višnjić... Rubrika Stars Stars

No, nismo mogli ne primijetiti posljednji dio objave koja je pisala uz gore navedu objavu. Naime, Rene je dopisao kako je mačka iz ranijeg posta udomljena te se zahvalio djevojci imena Ida.

Prije dva dana glumac je pronašao malu macu koju nije mogao zadržati jer kod kuće već ima ljubimca - psa terijera koji nije ljubitelj mačaka - pa joj je odlučio pronaći dom. Uz video te fotografiju preslatke mačkice je napisao: ''U životu sam udomio podosta pasa i jednu mačkicu, i to kad nije bilo društvenih mreža. Ne sumnjam da će se i ovaj put naći netko tko si ovo stvorenje iskreno želi!''. Rene je bio u pravu, a nije morao dugo ni čekati, a preslatko stvorenje je udomljeno već idući dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rene Bitorajac (@rene_bitorajac) on

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Komentari 0