Stars

Tko bi ovo očekivao?! Antonija Blaće pokazala što zapravo nosi dok vodi kviz

  • Voditeljica Antonija Blaće uvijek nas oduševi svojim objavama na društvenim mrežama
  • Pokazala je već kako se sama šminka i radi frizuru prije televizijskog kviza koji vodi iz izolacije
  • U svojoj posljednjoj objavi otkrila je kako zapravo izgleda odjevna kombinacija u kojoj je vidimo na malim ekranima

Simpatičnu 40- godišnju voditeljicu Antoniju Blaće opet imamo prilike gledati na malim ekranima u RTL-ovom kvizu '10 pitanja'. Zanimljivo je kako ovaj projekt nije sniman iz studija već se svi natjecatelji javljaju iz vlastitog doma poštujući tako mjere socijalnog distanciranja te je prvi ove vrste na našem prostoru. Sukladno donesenim mjerama, i sama Antonija se prilagodila situaciji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Voditeljica koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, često preko svog Instagram profila s pratiteljima dijeli situacije iz privatnog života, ali i profesionalne situacije. Podijelila je tako i da se prije snimanja našla bez frizera, vizažista i stilista, a snalažljiva Antonija sama se primila posla. Gotovo svakodnevno nam pokazuje kako izgleda proces spremanja za koji je otkrila da joj treba od 45 minuta do sat vremena. 

Možda vas zanima Antonija Blaće otkrila nam je kako se osjećala jučer kada se prvi put sama uredila za emisiju Rubrika Stars Stars

Vidjeli smo da je odlično savladala posao vizažistice i frizerke, ali i stilistice. Vrlo često dobiva upite otkud su komadi u kojima ju gledamo na malim ekranima, a sad je podijelila sliku koja zapravo pokazuje stvarno stanje i izgled njezinog stajlinga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Na slici se vidi kako ima crnu haljinu do koljena brenda Krie design, iza kojeg stoji Kristina Burja, a ispod haljine crne traperice i tenisice. Uz objavu, Antonija je napisala da se 'srećom na ekranima stajling vidi samo do struka', a svojom objavom je oduševila pratitelje koji su navikli na njezine zabavne i opuštene objave. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0