Stars

Antonija Blaće otkrila nam je kako se osjećala jučer kada se prvi put sama uredila za emisiju

  • Voditeljica Antonija Blaće vratila se na male ekrane u novom RTL-ovom projektu, kvizu '10 pitanja'
  • Ovo nije prvi kviz koji vodi, no njegova priprema uvelike se razlikuje budući da je u studiju bez pratnje
  • A kako to izgleda kada se Tonka sama uređuje te je li imala tremu zbog ovog zadatka otkrivamo ti u nastavku

Ovoga ponedjeljka na programu RTL televizije startao je novi kviz '10 pitanja', a voditeljsku palicu preuzela je mnogima omiljena voditeljica Antonija Blaće. Budući da je na snazi održavanje socijalne distance, natjecatelji se nisu pojavili u televizijskom studiju  kako je to do uobičajeno već se javljaju iz vlastitih domova. Prvi je ovo kviz ovakve vrste u našem medijskom prostoru, a ujedno je ovo bila i vrlo specifična situacija za voditeljicu budući da se u studiju našla bez vizažista, frizera i stilista koji joj inače pomažu. Mi smo je odlučile kontaktirati i upitati kako se snašla u ovom zadatku.

Možda vas zanima 12 žena ispričalo je koliko ih ljudi drukčije tretiraju kad su našminkane i kad nisu Rubrika Beauty Beauty

Novi projekt, novi izazov

"Televizijski program se provodi pod punim spremom, s maksimalnim brojem ljudi, a u ovim okolnostima smo u minimalnom broju ljudi. Naravno, mogli smo koristiti usluge, ali nekako mi se učinilo da bih mogla probati sama i sačuvati druge" - otkrila nam je u voditeljica. Stoga je spremno prihvatila izazov te je za potrebe snimanja kviza odlučila samu sebe šminkati, frizirati i odijevati. A kako su izgledale njezine pripreme za snimanje "karantenskog kviza" rado je podijelila na društvenim mrežama.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Dva sastojka koja bi trebala sadržavati tvoja krema za lice ako želiš blistaviju i zaglađeniju kožu Rubrika Beauty Beauty

Trema je bila prisutna

Voditeljicu su u studiju dočekali pripremljeni rekviziti te je priznala kako je na prvi pogled bila zadivljena količinom šminke i preparata koje joj poslala njezina vizažistica Lucija Juroš. "Ne znam hoću li se uopće snaći u ovom!" - prokomentirala je voditeljica u snimci koju je objavila na svom Instagramu. Među poslanim predmetima našla se i jedna lepeza, a premda je Antonija isprva bila zbunjena zašto se i ona tamo našla, ispalo je da je bila iznimno korisna kada je trebalo osušiti netom stavljene umjetne trepavice.

Antonija nam je priznala kako je u početku imala tremu, ali na kraju je vrlo zadovoljna učinjenim. "Svi se mi šminkamo, nije našminkati se neka strašna stvar, ali profesionalno se našminkati je malo zeznuto! Ipak te uljepšaju, kad te sredi cijeli entourage, te kosa, te puder, te ono...pa sva si nekako bolja nego inače." - dodala je voditeljica sa smiješkom.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Preslatko! Nikolina Ristović u videu pokazala kako to izgleda kada ju šminka petogodišnja kćerkica Rubrika Stars Stars

Pohvala je stigla i od vizažistice

Premda je na samom početku strahovala od ovog, ispostavilo se kako je Tonka prava maherica. "Prepredobro", "Predivna kao i uvijek", "Divna"...bili su samo neki od komplimenata kojima su obasipali njezini pratitelji. A osim njih, pohvalu joj je uputila i njezina vizažistica, a Antonija priznaje kako joj je laknulo nakon njezinih riječi. Tijekom spremanja voditeljici se potkrao i jean mali gaf. Naime, kada je bila uvjerena da je uspješno završila svoje uređivanje, uočila je kako nije uredila nokte. Ipak, situaciju je vrlo brzo sredila. Moramo priznati kako smo suosjećale s njom u tom trenutku, a vjerujemo kako si i ti barem jednom doživjela sličnu scenu.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0